EXPLOZIE CLUB COLECTIV. Breaking News în presa internațională

Presa internațională relatează pe larg incendiul produs în clubul de noapte Colectiv din Bucureşti. Scenele incredibile - cu oameni resuscitaţi în stradă - au atras atenţia jurnaliştilor din întreaga lume. Publicaţia britanică ,,The Telegraph" scrie că printre victime s-ar afla şi străini.

Reuters scrie că este unul dintre cele mai grave accidente produse în România în istoria recentă. Reuters citează un supravieţuitor, care spune că o bucată din tavan a luat foc, din cauza artificiilor. În scurt timp, clubul s-a umplut de fum.

Şi CNN anunţă incendiul din clubul din Bucureşti. Postul american de televiziune precizează că în local a avut loc un show cu efecte pirotehnice. CNN redă şi o parte din mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus că este un moment trist pentru întreaga naţiune.

[citeste si]

The Guardian scrie despre teribilul incendiu din capitala României. The Guardian precizează că, în momentul exploziei, în club se aflau între 300 şi 400 de oameni. Ziariştii britanici precizează că toate cadrele medicale au fost chemate de acasă din cauza numărului mare de victime.

Der Spiegel îl citează pe Raed Arafat, care a declarat că numărul morţilor ar putea creşte. Der Spiegel scrie şi că foarte mulţi răniţi au primit primul ajutor pe stradă, chiar în faţa clubului.

Le Figaro redă spusele unui martor ocular, care a descris busculada produsă după izbucnirea incendiului. Tragedia de la Bucureşti este relatată şi de numeroase posturi de televiziuni din ţările vecine, dar şi de canalul de limbă arabă, Al-Jazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel