EXPLOZIE CLUB COLECTIV. ANCHETĂ la fața locului: Ce a îngreunat salvarea vieților

A fost concert în Club Colectiv de lansare a unui album, cu artificii pentru care clubul nu ar fi avut aviz. Au fost fatale pentru 26 de tineri, care au murit. Mulți dintre ei au fost resuscitați pe stradă. Nicio persoană resuscitată nu a revenit la viață. 88 de persoane sunt în stare gravă. 

Salvarea lor a îngreunat-o și adresa. Oficial, Clubul Colectiv este pe Strada Tăbăcarilor, numărul 7. Intrarea pe aici a fost însă blocată, de două porți metalice și de o ușă greu accesibilă. Așa cum a spus și o martoră, Andra Rațiu, la Antena 3, salvările ajunseseră pe Strada Tăbăcarilor, însă accesul în club se face pe o ușă mică, aflată pe altă stradă. Sutele de tineri din interior s-au îmbulzit spre o singură ușă, una mică. Când a fost deschisă ușa și a intrat oxigen în club, o flamă puternică i-a aruncat pe tinerii care-și căutau salvarea, iar cei din spatele lor s-au panicat. 

Poliția filmează locul de acces, începe ancheta penală. Probabil se va deschide un dosar in rem pentru ucidere. Polițiștii criminaliști pozează clădirea, căilă de acces, intrarea în club. 

[citeste si]      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel