Exploratorul britanic Benedict Allen este "viu și bine"

Adriana Nicolau / 16 noi 2017 / 14:57 Salveaza PDF Comentarii

Allen, în vârstă de 57 de ani, a fost văzut în apropierea unei piste de aterizare și a cerut să fie salvat.

Un explorator care a dispărut în jungla Papua Noua Guineeană a fost găsit în viață. 

Acesta a cerut ajutorul unei echipe de salvare.

Benedict Allen a făcut diferite programe pentru BBC, a călătorit  în încercarea de a găsi tribul Yaifo, unul dintre puținele rămase din lume, trib nu are contact cu străinii și pe care l-a întâlnit acum 30 de ani.

Frank Gardner a declarat că exploratorul a fost găsit.

Potrivit corespondentului de securitate al BBC, Frank Gardner, cel care s-a întâlnit cu Allen chiar înainte de plecarea lui și care a încercat  să facă publicitate dispariției, a declarat că prietenul său  a fost văzut. 

[citeste si]

Într-o discuție de joi în cadrul BBC, Gardner a spus: "El a fost văzut în viață foarte aproape de o pistă de acces în Papua Noua Guinee, fiind la distanțe mari de o trecatoare. El a cerut salvarea și eforturile sunt în curs de desfășurare pentru a îl salva. Aceasta este doar o observare raportată, dar este cea de-a doua vizionare și este o comisie tribală care îl căutau și l-au raportat imediat cum l-au găsit . Deci, dacă nu s-au întâmplat ceva groaznic și nu știu nici un alt dispărut. Exploratorul britanic din acea parte din Papua Noua Guinee, Benedict Allen este teafăr  și bine. "

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24