EXPLICAȚIA pensionarului care și-a OMORÂT SOȚIA și a vrut să se SINUCIDĂ la METROU

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Bărbatul de 84 de ani care și-a ucis soția și apoi a încercat să se arunce în fața metroului a oferit o explicație halucinantă.

Bărbatul de 84 de ani care și-a ucis soția și apoi a încercat să se arunce în fața metroului, la stația Dristor, a oferit anchetatorilor o explicație halucinantă.

Totul a început sâmbătă, după ce pensionarul i-a spus unei casiere de la stația de metrou Dristor să-l lase să treacă gratuit pentru că nu vrea să călătorească, ci să se arunce în fața trenului. 

Femeia a sunat imediat la Poliția Metrou, iar la scurt timp, bărbatul le-a explicat polițiștilor vrea să se sinucidă pentru că nu mai suportă greutățile specifice vârstei. De asemenea, pensionarul a menționat că și-a omorât soția, înainte să plece de la domiciliu. 

Motivul pentru care și-a ucis soția 

La audieri, vârsnicul a spus că s-a săturat de viața și că voia să-și pună capăt zilelor. Doar că, nu putea să o lase pe soția sa, alături de care a trăit peste 50 de ani, singură. Așa că, gândindu-se că femeia avea pensia mică și că era bolnavă, a lovit-o în cap cu un satâr. 

Pensionarul a fost reținut ca urmare a deciziei procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Duminică, magistrații au cerut arestarea lui pentru o perioadă de 29 de zile, potrivit Gândul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel