Explicația crimelor din Lakeland, Florida. Căuta să ajute o fetiță care NU EXISTĂ

Pexels
Pexels

Criminalul din Florida, care a luat viețile a 4 oameni, inclusiv a unui bebeluș, spune că a vrut să salveze o fetiță care voia să se sinucidă. 

Fostul soldat acuzat de uciderea a patru persoane, inclusiv a unui bebeluș, în Lakeland, Florida, căuta o fetiță despre care credea că are tendințe suicidare și este traficată sexual, a declarat joi șeriful Grady Judd din regiunea Polk, conform CNN. În timpul unei conferințe de presă de joi, Judd a spus că această acuzație este evident falsă, spunând că nu există victime ale infracțiunilor sexuale în casa în care au fost comise crimele. 

Riley a apărut luni în fața judecătorului Heather Beato, care a hotărât ca acesta să fie reținut pentru acuzațiile de crimă care i se aduc. Lui Riley i-a fost numit un avocat din oficiu și va fi încarcerat în închisoarea din  Polk.

Riley le-a spus anchetatorilor că s-a întâlnit cu judecătorul Gleason, care își tundea peluza și i-a spus: „Hei, Dumnezeu a spus că trebuie să vorbesc cu Amber pentru că se va sinucide”, a relatat Judd.

Știrea inițială

Un fost soldat care susţine că Dumnezeu a vorbit cu el ar fi împuşcat o mamă, tatăl, bunica şi un băieţel de 3 luni şi a rănit grav o fetiţă de 11 ani, spune un poliţist din Florida, descriind crimele „o groază de cea mai mare amploare“, scrie buzzfeednews.com. Câinele familiei a fost, de asemenea, ucis.

Suspectul este Bryan Riley, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Brandon, Florida, fost marinar care a lucrat în Irak şi Afghanistan, până în martie 2011. Riley nu a avut nicio relaţie cu niciuna dintre victime, spune Judd, iar autorităţile cred că le-a întâlnit pentru prima dată sâmbătă seara.

Sâmbătă, un bărbat, identificat ulterior drept Riley, s-a apropiat de Justice Gleason, bărbatul ucis, în timp ce tundea gazonul şi a cerut să vorbească cu „Amber“, despre care suspectul a spus că este una dintre fiicele lui Gleason. El i-a spus lui Gleason că a fost trimis de Dumnezeu pentru a o împiedica pe „Amber“ să se sinucidă. Bărbatul a refuzat să plece când Gleason şi o altă persoană i-au spus că nu locuia nimeni pe nume Amber acolo, forţându-i să cheme poliţia. Bărbatul plecase când a ajuns poliţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel