Explicație halucinantă pentru bătaia cu lanțuri încasată de polițiștii chemați să liniștească câțiva petrecăreți

Explicație halucinantă pentru rănile suferite de polițiștii timișorei, chemați sâmbătă seară să calmeze o petrecere dată în cinstea tăieii moțului unui copil, oferită de mama unuia dintre bărbații care au sărit la bătaie cu lanțuri și pari: "S-au bătut între ei poliţaii. Şi-au dat cu bastoanele-n cap unul la altul".

 

Trei timișoreni, care sărbătoreau sâmbătă seară la tăierea moțului unui copil într-un bloc de pe strada Mioriţa, au atacat mai multe echipaje de poliție, care au fost solicitate la 112 de către vecinii petrecăreților, deranjați de zgomot, scrie www.pressalert.ro.

Agenţii de la secția 2 au fost atacaţi cu un lanţ şi pari, echipajele sosite în sprijin fiind, de asemenea, atacate. A fost nevoie de intervenţia luptătorilor SAS pentru aplanarea scandalului. Unul dintre agenţi s-a ales cu fracturi la mână, ceilalţi cu răni în zona capului şi mâinilor.

Citește și Bătaie între un șofer nervos și doi polițiști în Timișoara - VIDEO

Cei trei bărbați care i-au atacat pe polițiști - Năstase Marin, Năstase Marius și Constantinescu Daniel - au fost reținuți azi noapte și au fost audiați la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Treizeci de polițiși, bătuți de trei oameni

Însă, la ieșirea de la audieri, unul dintre ei a susținut că cei care au început scandalul au fost polițiștii. Imediat, mama unuia dintre cei reținuți, când şi-a văzut băiatul în cătuşe, având faţa tumefiată, a oferit o variantă halucinantă pentru rănile polițiștilor:  "l-au bătut în spital, în căruţ, în fața mea. Era cu cătușe. Mi l-au bătut în spital de mi l-au omorât, criminalii ăștia. Cu pistolul la cap. Nu scăpați voi așa ușor. Pe polițai nu-i luați ca pe criminali, că ei au fost criminalii aseară? Să-mi omoare copiii mei".

Întrebată cum de poliţiştii au fost grav răniţi, femeia a susţinut că "au tăbărât treizeci de poliţai pe trei oameni. S-au bătut între ei poliţaii. Şi-au dat cu bastoanele-n cap unul la altul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel