Expert DNA, moment halucinant. "Era mort de BEAT"

Un fost expert în DNA, Dumitru Gheorghiu, a povestit un moment halucinant din DNA. 

Dumitru Gheorghiu, fost specialist economic al DNA, a povestit, la "Sinteza Zilei", un moment incredibil petrecut în clădirea DNA din Bucureşti şi care l-ar avea drept principal subiect pe procurorul Doru Ţuluş.

Procurorul Doru Ţuluş, fost şef al secţiei a II-a a DNA, s-a făcut remarcat în sistem prin activitatea susţinută în cadrul dosarului Trofeul Calităţii, ce a dus la condamnarea fostului premier Adrian Năstase.

Fostul specialist economic al DNA a susținut că se afla în sediul DNA din Bucureşti, aşteptând să fie primit la procurorul-şef Daniel Morar. Dumitru Gheorghiu a precizat că se afla în convalescenţă, după ce suferise un transplant de ficat şi că se îndrepta spre biroul şefului DNA, coborând de la un etaj superior al clădirii.

Dumitru Gheorghiu spune că de la capătul celălalt al scărilor venea, ţinându-se de balustradă, o persoană despre care a crezut că se simte rău. În momentul în care s-au intersectat, fostul specialist DNA şi-a dat seama că persoana care urca scările era beată. 

"Duhnea a băutură, cred că era aproape de comă alcoolică. Când s-a uitat la mine, cu ochii lui mari şi albaştri, mi-am dat seama că era procurorul Doru Ţuluş. Mort de beat, la ora 16, în sediul instituţiei. Cu un gest reflex, am vrut să-l prind, fiindcă se prăbuşea, mi-a fost o mare milă de el. Dar mai milă mi-a fost de mine. După opt ani de DNA m-am întrebat ce caut eu în cloaca asta. Eu sunt un om integru...", a declarat Dumitru Gheorghiu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel