Expert DNA, dezvăluiri uluitoare. Mihai Gâdea: Este devastator

Un fost expert din DNA a făcut dezvăluiri uluitoare. "Este devastator!", a exclamat, șocat, realizatorul Mihai Gâdea. 

În dosarul "Telepatia" (ICA) a fost umflat prejudiciul sub presiune și lacrimi, a dezvăluit fostul expert din DNA, Dumitru Gheorghiu. 

"Specialista DNA nu a greșit. A fost obligată să greșească în umflarea prejudiciul. Eram în delegație și am trecut pe la dumneaei- Aurelia- să o văd. Plângea și lucra la raport. Mi-a spus că a urlat procurorul la ea și că pune presiune pe ea, că trebuia să facă raportul până a doua  zi", a dezvăluit fostul expert Dumitru Gheorghiu.

"M-am așezat pe scaun lângă ea și am privit ecranul calculatorului, am văzut că era vorba despre terenuri, imobile. M-am oferit să o ajut. A fost fortață să termine raportul până dimineață. Era mai rău de atât. Acum înțeleg că i-au cerut să umfle prejudiciul", a adăugat fostul expert DNA. 

Mai târziu, la Brașov, mai mulți experți DNA au stabilit că raportul era greșit. Au făcut evaluarea din 2002 la prețuri din 2008. 

Victor Ponta, prima replică pentru Traian Băsescu. EPAVĂ umană. O propun pe EBa la Cultură 

Dumitru Gheorghiu a mai precizat că Aurelia nu este expert evaluator. "Mi se pare colosal că această doamnă nu era expertă în evaluări imobiliare", a subliniat Mihai Gâdea.

Fostul expert a ținut să precizeze că "sincer vă spun, nu-mi place Voiculescu, dar ceea ce vă spun pot s-o fac și-n fața judecătorilor cu mâna pe Biblie". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel