Expert DNA, dezvăluiri cu mâna pe Biblie în cazul Dan Voiculescu

Dumitru Gheorghiu, fostul expert DNA care a denunţat presiunile care s-au pus pe specialistul DNA, Aurelia Nicolae, pentru a scoate un prejudiciu în "Telepatia" în timp record, a făcut noi dezvăluiri la "Sinteza Zilei".

Mai mult decât atât, fostul expert DNA a făcut un jurământ cu mâna cu Biblie. El a jurat că a surprins-o pe colega sa Aurelia Nicolae, cu ochii in lacrimi, disperată că procurorul i-a ordonat, sub ameninţarea cu pierderea locului de muncă, să termine raportul privind prejudiciul în "Telepatia" până dimineaţă, în ciuda volumului imens de muncă pe care îl implica întocmirea acestuia.

"Jur pe Biblie în fața lui Dumnezeu dar, mai ales în fața poporului român care mi-a plătit timp de 20 de ani salariul, că nu am mințit când am zis că am găsit-o pe colega mea Aurelia Nicolae plângând. Procurorul a pus presiune pe ea și i-a spus să termine lucrarea până a doua zi dimineață și nu se paote lucra sub presiune. La Brașov, Aurelia ne-a prezentat cazul și foarte mulți specialiști și-au prezentat îndoiala privind abordarea în acest caz. E păcat să juri cu mâna pe Biblie, dar am făcut-o pentru că nu am nimic de ascuns", a spus fostul expert DNA.

Dumitru Gheorghiu a mai declarat că sentinţa în cazul Telepatia "a arătat faptul că România este sub dictatură".

"Când m-aţi invitat prima oară în studio la Antena 1, am vrut să spun un lucru pe care l-am auzit de la judecători din Târgu Mureş. Şi pare de domeniul fantasticului, dar judecători din Târgu Mureş, într-o discuţie amicală, mi-au spus: "Voiculescu ia 10 ani. E hotărât, vor fi pedepse mărite şi câteva pedepse vor fi cu suspendare". Am zis că e o glumă," a spus Dumitru Gheorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel