EXCLUSIV  Experiment cu pâine în Ținutul Secuiesc. Ce spune șeful regional ANPC

Sorin Susanu, șef regional ANPC Brașov, a acordat în exclusivitate un interviu pentru DC News după incidentul din Odorheiu Secuiesc cu micii de la Kaufland.

Legendele spun că în această zonă nu poți să cumperi pâine dacă nu cunoști limba maghiară.

[citeste si]

În acest context, întrebat dacă a întâlnit astfel de cazuri în activitatea sa, Sorin Susanu a spus: "Situația nu este singulară și discutăm despre zeci de probleme descoperite de colegii mei în ultima perioadă în zona Harghita-Covasna-Mureș. Sunt chestiuni pe care le-am cercetat punctual pe fiecare atât din punctul de vedere al reclamațiilor primite, cât și al tematicilor. Nu pot să spun că este un caz izolat, dar nu putem nici să spunem că este un fenomen pentru că există situații și situații.

Mai mult decât atât, agentul economic în cauză nu este unul care să aibă mari și frecvente probleme sau astfel de chestiuni. Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, ne-am autosesizat și am dispus două chestiuni - o parte de control al respectivului agent economic și aici fac o paranteză: datorită a două aspecte, atât a ceea ce a apărut în media, dar și din cauza faptului că exista deja un istoric în cadrul instituției noastre referitor la acest agent economic, dar și o tematică în zona respectivă prin care să verificăm daca mai există și alte situații similare".

Răspunsul integral îl găsiți mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel