Experiment nebun al unui ziar. Ce ediție a scos

Într-o perioadă în care cele mai multe ziare renunță la edițile print și rămân doar în online, un ziar face un experiment incredibil.

Ediția de duminică a ziarului New York Times a fost una cu greutate. Cititorii fideli ai publicației s-au trezit la ușă cu un ziar de aproximativ 2,5 kilograme și 591 de pagini. Iar aceasta nu a fost cea mai mare ediție din istoria ziarului. Pe 14 septembrie 1987, New York Times a apărut într-o ediție grea de 5,4 kilograme și 1.612 pagini, scrie Washington Post. Ediția de atunci a fost înregistrată și de Cartea Recordurilor.

[citeste si]

Nick D'Andrea, director executiv pe partea de producție al ziarului, spune că probabil ediția din 13 septembrie este cea mai mare din ultimii 15 – 20 de ani, sau poate chiar a doua cea mai mare după ediția din 1987. „Au trecut cu siguranță niște ani de când am avut un ziar așa de mare", declară Nick D'Andrea.

Ediția specială New York Times a fost grea cât toate ziarele tipărite care apar în România în aproape trei zile, scrie paginademedia.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel