Land of Jokes va fi înlocuit cu un sitcom. Serviciul Român de Comedie merge mai departe

Postul din Pache Protopopescu va renunţa, începând cu grila de toamnă a Pro TV, la emisiunea  The Land of Jokes, care va fi înlocuită cu un sitcom realizat de aceeași echipă.

Informaţia a fost confirmată de unul dintre membrii grupului, care a spus pentru De Ce News că Land of Jokes nu va mai continua din această toamnă. Contactat telefonic, Toni Grecu ne-a confirmat că s-a decis păstrarea emisiunii Serviciul Român de Comedie. ”Serviciul Român de Comedie rămâne în grilă, ne-a declarat Toni Grecu. Informația care a circulat pe Internet, privind renunțarea la ea a fost falsă.  Din punct de vedere al ratingului, în aprilie ne-am situat pe locul trei, cu 7,5 puncte, după Românii au talent și Dansez pentru tine. land of Jokes era pe locul cinci, ceea ce e o performanță foarte bună.  Colegii mei lucrează la un sitcom, care va înlocui Land of Jokes. Divertisul e împărțit în două echipe, total independente ca buget, distribuție etc. Fiecare face un produs TV; Land of Jokes și Serviciul Român de Comedie. Am rămas sub brandul Divertisului clasic, care însă nu s-a mai reunit de trei ani”.

Membrii trupei Divertis vor fi protagoniştii unui nou sitcom care va fi difuzat, în grila de toamnă a PRO TV. Potrivit unor informaţii apropiate Divertişilor, filmările pentru viitorul program au şi început de câteva zile în studiourile de la Buftea. Numele viitorului program de comedie nu a fost încă dezvăluit.

Citeşte şi:

Pro Sport va avea soarta Gândul: din toamnă, numai online. Adrian Sârbu a mai vândut 50.000 de acţiuni CME

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel