Interviu EXCLUSIV. Drama CUMPLITĂ a unei jurnaliste românce

Speranță, durere și lupta pentru a supraviețui măcar câteva luni în plus. Este povestea neștiută a unei jurnaliste din România care a povestit pentru DC News drama cumplită prin care trece de o bună bucată de vreme.

Livia Beju suferă de o boală necruțătoare – sindromul Marfan. Acesta poate duce la o disecție de aortă, orbire și handicap motor. Suferința a cunoscut-o pe vremea când avea doar opt ani, dar abia acum Livia Beju a ajuns într-o situație fără scăpare.

Durerea este cuvântul cheie în situația femeii. Până anul trecut a reușit să lucreze, dar la începutul acestui an a fost nevoită să renunțe la tot. Livia Beju a fost, timp de mai mulți ani, jurnalistă la mai multe publicații: Adevărul, Jurnalul Național, Cronica Română. Boala a determinat-o să pună punct acestui stil de viață, motiv pentru care în 2009, a început să lucreze de acasă și a pus pe picioare portalul welcome2cluj.ro care promovează proiecte culturale din Cluj. Boala s-a agravat însă, astfel că în acest an a vândut site-ul.

De câteva zile, Livia a lansat o campanie de strângere de fonduri, pe Și acelea le iau abia când nu mai pot respira de durere, tocmai pentru că îmi atacă și slăbește inima, dar este un proces cu două tăișuri, dacă le iau îmi atacă inima, iar dacă nu le iau, durerea îmi slăbește inima, așa cum s-a și întâmplat în ultimii ani. Sufletește,.. deși vreau enorm să mai trăiesc, am momente din cauza durerilor, când îmi doresc să se termine totul chiar dacă simt, și știu, și vreau să mai fac atâtea. Mă ajută mult muzica, scrisul, Clujul, proiectele desfășurate... acestea sunt singurele forme în care mai exist sufletește. Tocmai pentru că nu se schimbă nimic în realitatea mea, care este din ce în ce mai greu de suportat, dar chiar și așa, știu că sunt un om norocos că mai pot găsi bucurie în ceva...

Ce vă place cel mai mult să faceți?

Îmi place să scriu enorm, scriu de când mă știu, și sper tare mult să am timp să continui, să public cât mai mult, îmi place să citesc, să ascult muzică, să fac o diferență bună în viața cuiva, să dezvolt proiecte care să bucure oamenii, și mai ales să rătăcesc prin orașul vieții mele, Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel