EXCLUSIV. Ce nu s-a văzut la întâlnirea cu jurnaliștii Antena 1 și Antena 3- GALERIE FOTO și VIDEO

În drumul dintre Piața Unirii și Piața Constituției se auzea ”Libertate”. Jandarmii erau împrăștiați pentru a asigura ordinea publică. Oamenii se îndreptau spre locul care părea a fi o petrecere cu muzică și voie bună. Și chiar asta părea să fie și când ne-am apropiat. Printre câteva mesaje de revoltă scrise pe carton și printre bătrâni cu steagurile în mână și lacrimi în ochi, toți, de la mic la mare, erau plini de voie bună. Câteva mii de oameni știau un singur lucru ”Antena 3 e aici!” și acolo au fost și ei. Ei nu au venit cu gânduri rele, de protest, de manifest, ci cu gânduri bune, de susținere a televiziunilor care sunt alături de ei, zi de zi.

Printre oamenii care au venit la întâlnirea cu jurnaliștii Antena 1 și Antena 3 au fost și nemulțumiți. Câțiva oameni strânși lângă cortul jurnaliștilor strigau ”Veniți la noi”. Ei erau supărați că jurnaliștii urcau pe scenă și nu veneau să dea mâna cu ei. Ceea ce nu știau ei este că înainte cu doar câteva minute printre oameni fusese Dana Grecu, care a făcut poze și a dat mâna cu mai mulți oameni până când a fost sunată să se îndrepte către scenă. ”Ce înaltă e” spuneau mirați cei care o văzuseră doar la televizor. Alții completau ”și slabă”. Zâmbitoare, Dana Grecu a lăsat o impresie bună tuturor celor care au fost lângă ea în drumul spre scenă.

Oamenii au dansat, au ridicat mâinile odată cu artiștii de pe scenă, indiferent de vârstă. Alții apreciau mesajele celor veniți cu pancarte. Atmosfera nu a fost una de protest, pentru că nu a fost unul, a fost o atmosferă de susținere, calm și bucurie.

VEZI AICI VIDEO de la întâlnirea cu jurnaliștii

Iată fotografiile de la întâlnirea dintre oameni și jurnaliștii Antena 1 și Antena 3:

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)(w670)

(w670)

(w670)

 (w670)

(w670)

(w670)

 (w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel