EXCLUSIV. Adevărul cumplit despre eleva din Iași care s-a sinucis

fata din iasi care s-a sinucis
fata din iasi care s-a sinucis

În presa locală a apărut o știre conform căreia Adriana Roman, o elevă de 18 ani s-a aruncat, marţi seară, în faţa trenului după o ceartă cu mama sa din cauza unei note. Directorul Licelului Tehnologic Economic 2 la care fata învăța a povestit pentru DC News că motivul care a dus la acest gest extrem ar fi cu totul altul.

Adriana Roman s-a aruncat în faţa trenului. Ea era elevă în ultimul an și locuia cu părinţii în localitatea Piciorul Lupului. Nu se știe cu exactitate motivul pentru care fata a ajuns să facă acest gest extrem. O cauză pe care anchetatorii o iau în considerare este faptul că eleva ar fi luat o notă mică în ziua respectivă şi mama sa a mustrat-o.

Directorul instituției la care eleva învăța a explica pentru DC News că nu își explică gestul tinerei: "Era elevă în clasa a XII-a la profilul activități de comerț, iar mediile generale obținute până în clasa a XI-a erau toate peste 8. S-a scris în presă că din cauza unei note s-ar fi sinucis. Săptămâna trecută a avut loc simularea de bacalaureat și acolo a obținut note peste 6. Sunt note acceptabile, mai ales că era prima simulare. Nu știu să fi avut probleme cu familia. Fata avea rezultate foarte bune la învățătură. Este un eveniment tragic, un eveniment nefericit, dar rezultatele școlare nu justifică un astfel de gest. Nu pot avansa faptul că simularea de bacalaureat a fost cauza acestui eveniment. Probabil sunt cauze domestice".

Trenul care a spulberat-o pe elevă circula cu 70 km/h, astfel că mecanicul nu a putut frâna pentru a-i salva viaţa fetei. Corpul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel