Exatlon România. Vladimir Drăghia, cui a donat banii câștigați

Vladimir Drăghia a câștigat ”Exatlon România” și a anunțat, în finală, că donează banii. 

Vladimir Drăghia a recunoscut că a spus în finală că donează banii ca să-i câștige, atacându-l totodată pe Ionuț: 

”Răspunsul este foarte simplu. Tocmai de aia am spus. Voiam să mă asigur că o să câștig. Nu mi se pare nimci greșit în asta. Nu mai aveam șansa, eram în finală. Locul meu în finală a fost câștigat pe plan sportiv. Ei, în finală am fost pus pe un scaun. Ce puteam să fac de pe scaunul ăla? Trebuia să fac ceva să câștig, nu? De ce trebuia să ascund? Dacă aș fi pierdut, nu m-ar fi crezut nimeni că aș fi vrut să donez banii. Am așteptat până la jumătatea emisiunii, dar eram lângă un om care făcea apel la partea asta emoțională a oamenilor. Era a patra oară când Ionuț începuse să plângă și să povestească oamenilor cum a stat el pe niște cartoane, cum a muncit pe o plantație. Lucru care la fel... nu mi se pare corect. Dar e clar că vrei să-i faci pe oameni să te voteze. Nu puteam să stau lângă el și să nu spun nimic”. 

Câștigătorul Exatlon România donează cei 100.000 de euro către MagiCamp. 

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, implicat în proiectul MagiCamp, a spus pentru wowbiz.ro că a aflat că Vladimir va dona banii către MagiCamp cu o zi înainte de finală, când a fost făcută o postare pe Facebook în acest sens. El a adăugat că ”Vladimir nu este langa noi de ieri, de la concurs. A inotat pentru noi la Swimathon, a strans donatii, a venit in tabara sa faca activitati cu copiii. Cam astea sunt modurile in care cineva cu profilul lui Vladimir ne poate ajuta. Copiii se bucura tare cand cineva cunoscut vine sa ii vada si sa petreaca timp cu ei.”

Iată mesajul prin care a primit anunțul donației: 

”Marea finală bate la ușă și aduce cu ea premiul de 100.000 de euro pe care, dacă îi câștigă, Vladimir îi va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunați organizează tabere pentru copiii cu afecțiuni oncologice și copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale și psihologii specializați se îngrijesc ca micuții să aibă parte, timp de o săptămână, de distracție cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, bălăceală în piscină și multe alte activități care costă foarte mult împreună cu toate îngrijirile necesare. Vara trecuta, Vladimir a vizitat tabăra MagiCAMP pentru a doua oară și a încercat să aducă zâmbete pe fețele copiilor care au suferit arsuri grave. Prima data, în 2015, el s-a întâlnit cu copii care sufereau de afecțiuni oncologice. Mă bucur ca a ajuns până aici și e atât de aproape să-și îndeplinească visul de a ajuta MagiCAMP să aducă bucurie în sufletele copiilor loviți de boli crunte și alte nenorociri. Am visat de curand că Vladimir m-a întrebat ce-mi doresc, iar eu i-am răspuns că vreau să ajungă în finală. El mi-a spus că vrea să zboare. Stiu că zborul e metafora ajutorului pe care el vrea să îl ofere copiiilor prin MagiCAMP și sper ca asta sa fie răsplată efortului făcut în ultimele cinci luni. - Alice". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel