EXATLON ROMÂNIA. Scandal uriaș după conflictul Belbiță - Mariana. Jigniri și mesaje tăioase

exatlon
exatlon

Între Diana Belbiță de la FAIMOȘI și Mariana de la RĂZBOINICI a izbucnit un conflict generat de participarea la confruntarea în urmă căreia concurenții au primit mesaje de la familie. Diana a făcut-o pe Mariana falsă. 

VEZI AICI CONFLICTUL DINTRE CELE DOUĂ

”De ce este Mariana falsa în viziunea acestei mucoase? Este falsa ca nu a participat la proba? Este falsa ca, în prostia lui "Belbi", nu poate sa câștige o proba împotriva lui Alina? Comportamentul lui "Belbi" scoate în evidenta imaturitatea in care se scalda și incapacitatea de asumare! Faptul ca Mariana a decis sa nu participe la proba din cauza motivului dat, asta nu înseamnă ca este falsă. Echipa, echipele au dreptul conform regulamentului sa aleagă oricare dintre coechipieri sa participe la probe(fiecare echipa își stabilește strategia). Conform celor spuse de Cernat: "Alina și Diana vor lupta. Larisa și Mariana sunt accidentate". Ei pe naiba, pe bune? Cum așa? Lary s-a accidentat? Vai! Strategia a fost asa: văzând ca Alina o va înlocui pe Marina, încrezuta de "Prinți" o fi spus, "intru eu, o rup, o fac". Țeapă! Dacă mergem pe ideea de cretinism și falsitate, la proba "hamacul", din vina lui "printi de strehaia, Belbita", in prostia ei si din cauza colegilor care o ghidau, a intrat fix cu mufa în nisip???? iar proba a fost oprita. Proba, clar nu trebuia sa fie oprita! În orice concurs, în orice sport, când adversarul este în incapacitatea sa continue, pierde prin abandon. Când din terți factori, adversarul se accidentează voit ca în imaginea de jos, proba continua! Vai tu "printi de strehaia", ești la Exatlon nu la cortul tau???? unde ți se pun "mofturile dezgustatoare pe tava"! (...) "Draga mea, "Printi Irinuca Belbi" de Strehaia", ești o simpla parvenita aterizata cu praștia din Strehaia pe coclaurile din "București", intrând cu bocanci în așa zisa "lumea faimosilor". Pârț! Mariana, crescând la orfelinat, puțin oameni din acel mediu au un real succes în viața și capacitatea de a lupta în viața! Mariana a purtat Tricolorul României în competițiile ei! Tu, draga "Prinți de Strehaia", întri în cușcă și te bați ca o boschetara în care nu ai adus nici un folos Țării, așa ca cei care tot scandează "campioana", schimbați placa!” a scris unul dintre fanii RĂZBOINICILOR pe un grup de internauți care urmăresc EXATLON. 

Pe lângă cei care i-au dat dreptate, au fost și cei care au contestat acest mesaj dur: 

”Cu ce drept domnule dragă îți permiți sa jignești?? E clar fiecare are o echipa favorită/membru, dar asta nu îți dă dreptul sa arunci cu noroi.. Iar între cele doua fete, nu exista termen de comparație, diferențele sunt multiple, vizibile.. Ideea este ca Diana e la începutul carierei, vârsta e un atu, pe când Mariana???”

”Cand pierd razboinicii, nu mai sariti atat cu gura ca Alina este mai buna. Atunci unde sunteti, atunci nu mai postati nimic. Stiti doar sa jigniti sa criticati faimosii.”

[citeste si]

”Vreau sa va zic si eu ceva de ce jigniți in halul asta credeți ca daca va certați intre voi sau jigniți va baga vreun războinic in seama ei nici macar nu stiu cați susținători au si degeaba va enervați tot ei rămân cu bani si noi ne enervam fara rost.”

”Auziți! Diana își sacrifica viața când este în ring pentru a aduce României victorii . Este o fata buna și îndrăzneța. În primul rand este o competiție așa ca în Exatlon trebuie sa fie curajoasa și îndrăzneța. Mariana s-a prefăcut ca s-a accidentat deoarece prea oară a zis ca s-a rănit la brațul stâng, iar după ca s-a accidentat la brațul drept. În primul rand Belabita aduce puncte echipei. Ea este cea mai buna fata din Exatlon România.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel