EXATLON ROMÂNIA. Oltin Hurezeanu, ca și eliminat? Drăghia: Ai o problemă reală

Deși doar de o săptămână în concurs, soarta lui Oltin Hurezeanu pare pecetluită.

Oltin Hurezeanu a intrat în competiție în urmă cu mai puțin de o săptămână și îl înlocuiește pe Ion Oncescu, care a abandonat Exatlon din cauza unor probleme medicale.

Oltin nu a adus puncte pentru Faimoși nici în ediția de duminică iar Faimoșii au avut o discuție sinceră cu el și i-au atras atenția că nu e pregătit pentru acest nivel al competiției, potrivit Kanal D.

Vladimir Drăghia a fost cel mai tranșant cu el, spunându-i că are o problemă reală la traseu și că "te-am văzut, n-ai ce să faci oricât de tare ai trage". Oltin a promis ca va alerga mai tare în probele viitoare și a susținut că până acum nu a dat tot ce poate de teamă să nu fie penalizat.

„Ți-o zic cât se poate de sincer, de deschis”, i-a transmis Vladimir Drăghia. Deși Oltin i-a spus că va trage mai tare, că simte că poate deveni mai rapid pe traseu, Drăghia nu crede într-o schimbare.

„Nu-i de oboseală mă, nu-i de mai tare. Nu-i de mai tare... O să încercăm, să vedem dacă, dar nu...Te-am văzut, n-ai ce să faci oricât de tare ai trage. Capacitatea ta de a fi mai rapid pe traseu, adică, probabil, dacă o să tragi mai tare, o să fii cu o secundă, două, trei mai rapid”, a transmis Drăghia.

„E încet, e stângaci în tot ce face. Îmi pare rău pentru el, am fost sincer, poate prea sincer”, a mai spus Vladimir Drăghia.

Oltin Hurezeanu s-a rezumat să spună că din punctul lui de vedere are resurse pentru scoate timpi mult mai buni. Rămâne de văzut, dar în aceste condiții la o eventuală propunere de eliminare s-ar părea că Oltin Hurezeanu va fi printre cei nominalizați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel