EXATLON ROMÂNIA. ”Ionuț, să nu cazi”. Povestea impresionantă a Jaguarului- FOTO

EXATLON ROMÂNIA. Ionuț Sugacevshi are o poveste de viață impresionantă. ”Ionuț, să nu cazi” este sintagma pe care o folosea cel mai des mama sa în copilăria ”Jaguarului”. 

EXATLON ROMÂNIA. Emilia Sugacevshi, mama lui Ionuț, a vorbit despre copilăria concurentului războinic de la EXATLON. Doamna Sugacevshi mărturisește că Ionuț o alintă ”iubita mea”. 

(w670)

EXATLON ROMÂNIA. Doamna Sugacevschi povesteste cu umor ca fiul ei o alinta "Iubita mea"

(w670)

EXATLON ROMÂNIA. ”Este un copil mai mămos, de mititel a fost așa. Si eu l-am ocrotit mereu. Ionuț este un copil cuminte, bun și săritor, așa a fost mereu. În privința asta n-am avut probleme. Era mai năzbâtios, de mic era ba cu mâna, ba cu piciorul în ghips pentru ca făcea tot felul de cascadorii cu bicicleta. Când veneam de la muncă, îl găseam cu ceva rupt. Nici măcar nu mai mergeam eu cu el la ghipsar, că deja îl cunostea și nici nu mă mai suna. Îl găseam bandajat și îl intrebam: `Ce-ai făcut, mamă?` și el îmi răspundea `Eh, ce să fac, iar am rupt-o, cu bicicleta!`. Iubește oamenii, pune suflet, e copilul meu și mi-e drag de el. Și acum eu îi zic tot `ăla micul`, am un băiat și o fată, si el a fost ăla micul. Îi place să țipe, să se joace, când face ceva țipa, urla, așa e felul lui, așa a fost mic”, povestește mama lui Ionuț. 

(w670)

EXATLON ROMÂNIA. Lupta și accidentat

Ionuț s-a apucat de mic de sport și mereu a fost conștiincios. Străbătea orașul și nu spunea niciodată când era accidentat. Scopul său era unul singur: să câștige. Nu renunța la luptă. 

(w670)

EXATLON ROMÂNIA. "A intrat de multe ori în cușcă accidentat. Îmi amintesc că a avut degetul mare rupt, apoi ruptură între degetul mare și cel mijlociu, dar nu a contat, s-a dus. Odată s-a luptat la Galați și mie mi s-a făcut rău când l-am văzut acolo, în cușcă, plin de sânge. Eu am țipat la adversarul lui `Nu mai da, mă, în el!`, dar nu auzea nimeni în gălăgia aia. Și m-au scos afară pentru că mi s-a făcut rău” își amintește Emilia Sugacevshi. 

(w670)

EXATLON ROMÂNIA. Mama a muncit din greu, iar Ionuț a răsplătit-o de mic

(w670)

EXATLON ROMÂNIA. Povestea de familie a lui Ionuț este despre muncă și iubire. Mama sa a muncit pe șantier ca fierar - betonist pentru a avea grijă de cei doi copii ai săi, dar și de o nepoată, rămasă orfană. Ionuț îi răsplătește acum munca prin mici surprize și nu uită niciodată de ziua mamei sale. 

(w670)

EXATLON ROMÂNIA. ”Primul cadou fost un set de ceșcute de cafea, de ziua mea, era micuț. Eu le dădeam bani pentru pachețel la școală și lor, și nepoatei mele. El a strâns banuții și mi-a luat un set de ceșcute frumoase cu flori, așa cum i-au plăcut lui. Strângeau banii ca să îmi ia cadou să mă bucure. Si acum 2 sau 3 ani era plecat la Nela și mi-a făcut o surpriză mare. Mi-a trimis prin cineva un tort și un buchet mare de flori. Am început să plâng și când au venit niște prietene pe la mine, spuneau cp lor nu le-au facut niciodată copiii așa supriză." a spus mama lui Ionuț, mândră de fiul său.

(w670)

EXATLON ROMÂNIA. În ultima perioadă, mama lui Ionuț are probleme de sănătate, dar își susține fiul în fața televizorului. Ea mărturisește că vorbește cu televizorul, strigă la Ionuț, îl încurajează, plânge cu el. 

(w670)

EXATLON ROMÂNIA. Mama lui Ionuț crede că fiul său are șanse reale la premiul cel mare. 

(w670)

EXATLON ROMÂNIA. ”Cred că Ionuț a învățat să fie mai bun, mai liniștit, mai cuminte. Acest show îi face mai buni și 100% toți au învățat ceva", a mai spus mama războinicului. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel