EXATLON ROMÂNIA. Giani Kiriță, ELIMINARE. Mare fan, mail către Kanal D

Giani Kiriță, eliminare EXATLON
Giani Kiriță, eliminare EXATLON

EXATLON ROMÂNIA. Giani Kiriță, ELIMINARE. Fanii EXATLON România par a fi revoltați din cauza promovării comportamentului uneori agresiv verbal al lui Giani Kiriță, din echipa ”Faimoșii”. 

EXATLON ROMÂNIA. Giani Kiriță, ELIMINARE. Un fan al emisiunii care s-a declarat deranjat de atitudinea lui Giani Kiriță ne-a trimis un mail pe care l-a transmis inițial către Kanal D: 

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA. Giani Kiriță, ELIMINARE”Va trimit acest mail in calitate de admirator al emisiunii Exatlon. Chiar daca pana acum de-abia asteptam sa inceapa emisiunea , de ceva timp incoace incet incet aceasta nerabdare a mea a scazut in mod constant. Totul se datoreaza comportamentului neadecvat al jucatorului Giani Kirita si a faptului ca acest comportament nu este cenzurat, ba dimpotriva este promovat. Din cate stiu aceasta emisiune cu profil sportiv ar trebui sa promoveze fair-play-ul in general. Acest aspect al sportului (cel mai important) nu face parte din bagajul de cunostiinte al dl. Giani Kirita. "Marele jucator", cel care si-a cladit o cariera in mare parte prin acelasi comportament, ar trebui facut sa inteleaga ca la Exatlon este vorba de cu totul altceva. Tocmai datorita acestui aspect nu inteleg de ce nu este cenzurat acest lucru, nu inteleg de ce moderatorul emisiunii nu ii atrage atentia asupra comportamentului sau. Azi voiam sa deschid o peittie in acest sens, dar am avut parte de o surpriza si am vazut ca deja cineva a facut-o si ca in asentimentul meu sunt destul de multi oameni. Sper ca cine modereaza aceasta emisiune sa inteleaga ca in felul acesta aceasta emisiune isi pierde din admiratori. Tocmai de aceea si scopul transmiterii acestui mail, caci sunt mare "fan" al acestei emisiunii, as dori ca sa se promoveze cu totul altceva pentru binele copiilor in general si nu numai.” 

GIANI KIRIȚĂ. PETIȚIE pentru eliminarea sportivului: Asistăm la un circ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel