EXATLON ROMÂNIA. Drăghia și Alex, scandal și reproșuri în Arenă: ”Frustrarea mea e următoarea...”

Discuții aprinse între Alex și Vladimir Drăghia în cadrul Arenei Exatlon.

Alex și-a mărturisit public frustrarea legată de faptul că Faimoșii își protejează punctele slabe și nu îi întroduc în joc pe Oltin și pe Gianina, de teamă de nu a pierde puncte.

„Frustrarea mea e următoarea: am simțit că în ultimele săptămâni am rămas cei puternici, potenți să beneficiem de punctele slabe ale adversarilor, dar surpriza a fost că nu am putut să jucăm împotriva punctelor lor slabe, deci am jucat tot cu nucleul, cu cei puternici și nu i-am învins! Nu am putut să egalăm balanța, cum ar fi fost natural în jocul acesta.

Fiecare om care a ajuns în acest concurs, mai devreme sau mai târziu a spus că vrea să își depășească limitele. Dar atunci când vii de câteva zile, sau vii și te oprești pe circuit și spui că nu mai poți, că m-am lovit la mână, sau că am venit cu niște probleme la spate, limitele tale sunt destul de jos, nu sunt așa cum ai zis la început.

[citeste si]

Geanina a văzut competiția de acasă. S-a și antrenat, a spus că s-a antrenat. E pregătită 100%, vine cu resurse, nu mă așteptăm că astăzi la joc să renunțe așa ușor. Ionuț spre exemplu a continuat ultima cursă deși la începutul circuitului s-a accidentat foarte tare. L-am auzit țipând. Și a continuat cursa chiar cu acest risc de a pierde punctul decisiv și protecția", a mărturisit Alex, potrivit Kanal D.

Vladimir Drăghia a răbufnit

Cuvintele lui au stârnit reacții acide din partea Faimoșilor, care consideră că spusele lui Alex nu au sens și că acesta nu caută să se bată de la egal la egal.

"Lăsați-mă puțin să înțeleg! Deci frustrarea lui în acest concurs, el care se consideră puternic, printre cei mai puternici, așa cum s-a autointitulat, frustrarea lui în acest concurs este că nu se poate lupta cu cei mai slabi din acest concurs?", a spus Vladimir Draghia. În discuție au intrat și Cătălin Cazacu și Giani Kirita. Kiriță, nervos, i-a spus lui Alex că nu va câștiga niciodată Exatlon, lucru pe care îl garantează el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel