EXATLON ROMÂNIA. Diana Sențes a abandonat competiția

EXATLON ROMÂNIA. Ultima războinică intrată în concurs, frumoasa Diana Senteș, a abandonat competiția. 

EXATLON ROMÂNIA. Diana Senteș are 28 de ani, înălțimea de 1,60 m și 49 de kilograme după cum arată datele de la intrarea sa în competiție. Este antrenor de fitness. 

EXATLON ROMÂNIA Se pare că stresul concursului a învins-o pe Diana Senteș, care a plecat acasă, deși la începutul competiției se visa în finala competiției Exatlon, sezonul 2. 

”Diana Senteş a plecat acasă în România. A încercat, însă nu a reuşit să se adapteze la Exatlon”, a spus Cosmin Cernat. ”Din păcate, Diana nu a reuşit să se adapteze, e mai sensibilă. Condiţiile de aici au fost mult prea grele pentru ea. Ne pare rău că a plecat, însă cei mai buni să rămână. Îi urăm numai bine, în ceea ce vrea ea să facă în continuare”, a comentat Alin, unul dintre colegii Dianei Senteș din echipa Războinicilor. 

EXATLON ROMÂNIA ”Diana Sentes, in varsta de 28 de ani, licentiata in Drept, in cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti, este antrenor de fitness si o figura cunoscuta in lumea mondena prin prisma relatiei pe care a avut-o cu un cunoscut prezentator de televiziune. Diana avut parte de o copilarie foarte frumoasa, iar sportul a fost mereu o componenta importanta in viata sa. Frumoasa Razboinica a mostenit inclinatia pentru practicarea activitatilor fizice si pentru adoptarea unui stil de viata sanatos de la tatal sau care a inspirat-o si a influentat-o prin pasiunea sa pentru caiac, sport pe care l-a practicat la nivel de performanta.” este descrierea Dianei. 

EXATLON ROMÂNIA "Exatlon inseamna indemanare, inseamna determinare, inseamna acel nerv pe care trebuie sa-l ai. Consider ca trebuie sa stai foarte bine cu psihicul. Mai am putin si fac 30 de ani, m-am gandit sa imi fac acest cadou", a marturisit Diana. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel