EXATLON ROMÂNIA. CONTROVERSĂ după confruntarea cu EXATLON TURCIA: ”Faimoșii au jucat pentru turci”

EXATLON ROMÂNIA
EXATLON ROMÂNIA

EXATLON TURCIA a câștigat confruntarea de sâmbătă seară, 3 martie 2018, cu EXATLON ROMÂNIA. Și-au luat revanșa. Fanii echipei FAIMOȘII au intrat în conflict cu fanii echipei RĂZBOINICII după confruntarea cu EXATLON TURCIA. Fanii ”RĂZBOINICII” îi acuză pe ”FAIMOȘI” că din cauza lor au pierdut, pentru că doar concurenții din echipa albastră au adus puncte. 

EXATLON ROMÂNIA - EXATLON TURCIA, CONTROVERSĂ. ”Nu mai fiți ipocriți, voi susținătorii faimosilor. "forța faimosiilor" unde a fost când au jucat cu turcii? Doar cei din echipa războinicilor au adus puncte! Nu mai fiți ipocriți! Dacă războinici nu aduceau nici un punct și cele 6 puncte ar fi fost aduse de faimoși, imediat făceați gargara pe toate grupurile!” scrie un fan RĂZBOINICII. 

EXATLON ROMÂNIA - EXATLON TURCIA, CONTROVERSĂ. ”Razboinicii nu au castigat nimic 2 saptamani nu sunt in stare sa ia casa, normal ca FORTA FAIMOSI, se vede clar cine e mai bun! Războinicii daca erau asa buni castigau cu Turcia nu aduceau doar 6 puncte in ciuda faimosiilor” a fost replica primită imediat. 

EXATLON ROMÂNIA - EXATLON TURCIA, CONTROVERSĂ. ”Faimoșii au jucat pentru turci” a mai scris o internaută. 

EXATLON ROMÂNIA - EXATLON TURCIA, CONTROVERSĂ. În ciuda faptului că fanii celor două echipe au scris foarte multe mesaje în care se contrează sunt și fani care amintesc că-n competiția cu EXATLON TURCIA a jucat EXATLON ROMÂNIA, nu echipa FAIMOȘII, nici echipa RĂZBOINICII, nu echipa roșie, nici cea albastră, ci echipa galbenă: ”Tipic fanilor albastri sa creeze zeci de postari cu comparatii ale punctelor aduse. Ca si cum fiecare a concurat pe cont propriu, ca si cum nu au fost incurajati, sfatuiti si uneori ghidati de membrii ambelor echipe.

EXATLON ROMÂNIA - EXATLON TURCIA, CONTROVERSĂ. Sa fie clar, Razboinicii nu adus nici un punct. Romanii au adus cele 6 puncte. A existat o singura echipa, o singura culoare, nu au existat Razboinici si Faimosi, au fost doar Romani. Asta e si scopul meciurilor internationale, ca fanii sa lase ura la o parte, sa ia exemplul concurentilor si sa fie uniti intr-o singura directie... de asta ii vezi pe Andrei si Ionut imbratisati, de asta ii vezi pe Mariana si pe Giani batand palma si dand sfaturi, pe Anca complimentand-o pe Belbita in ciuda conflictelor si tot asa. Fanii albastri fac de rusine numele romanilor prin comportamentul lor, de parca asta ne mai lipsea. Chiar si celor care au participat si au adus puncte le-ar fi rusine de voi.

EXATLON ROMÂNIA - EXATLON TURCIA, CONTROVERSĂ. Felicitari tuturor membrilor echipei Romaniei! A fost doar o lupta pierduta, razboiul continua.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel