EXATLON ROMÂNIA. Anca Surdu LIPSEȘTE. Ce s-a întâmplat cu ”FAIMOASA”

EXATLON ROMÂNIA. Anca Surdu LIPSEȘTE. Ce s-a întâmplat cu ”FAIMOASA” Anca Surdu LIPSEȘTE din ultimele ediții ale emisiunii ”EXATLON” România, de la Kanal D. 

EXATLON ROMÂNIA. Anca Surdu LIPSEȘTE. Ce s-a întâmplat cu ”FAIMOASA”  ”FAIMOASA” luptătoare Anca Surdu nu a mai apărut alături de colegii săi în emisiunea ”EXATLON” de la Kanal D. Inițial, și Larisa Vasile a lipsit, dar ea a reintrat în joc în 17 martie 2018 și a reușit victorii frumoase în fața ”RĂZBOINICILOR”. Însă absența Ancăi Surdu continuă, semn că starea sa de sănătate nu se ameliorează. 

EXATLON ROMÂNIA. Anca Surdu LIPSEȘTE. Ce s-a întâmplat cu ”FAIMOASA”  Cosmin Cernat anunțase într-o emisiune anterioară că Anca și Larisa nu se simt bine, motivându-le atunci absența. Vladimir Drăghia a precizat că nu se pot ține pe picioare. Pe lângă faptul că a slăbit și are arsuri solare la nivelul feței, Anca Surdu se pare că are o stare de sănătate ce nu-i mai permite să participe cel puțin pentru moment la competiția EXATLON.  

EXATLON ROMÂNIA. Anca Surdu LIPSEȘTE. Ce s-a întâmplat cu ”FAIMOASA”  Semnele de întrebare se ridică după ce miercuri, la ARENĂ, Cosmin Cernat a spus că ”Anca nu se află alături de noi din cauza unor probleme de sănătate. Să sperăm că-și va reveni foarte repede și se va întoarce, NU E NIMIC GRAV”. 

EXATLON ROMÂNIA. Anca Surdu LIPSEȘTE. Ce s-a întâmplat cu ”FAIMOASA”  Anca Surdu este dublă campioană mondială la gimnastică aerobică. În cadrul emisiunii ”EXATLON” este o sportivă ”FAIMOASĂ” discretă și care a obținut multe puncte pentru echipa sa. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel