EXATLON ROMÂNIA. Anca, la revenirea în țară: Mi-a fost foarte greu...

Anca, Exatlon
Anca, Exatlon

Anca Mihăilescu a fost eliminată din competiția EXATLON ROMÂNIA, difuzată la Kanal D. Ea a fost de două ori consecutiv nominalizată. 

Anca a fost o concurentă controversată până-n ultimul moment al competiției. Controversele sunt vechi. Deși a trecut ceva timp de la întoarcerea concurentei Anda Adam în România, în cârje, de la EXATLON, colegii ei și telespectatorii încă mai vorbesc despre momentul accidentării. Asupra Ancăi Mihăilescu de la EXATLON ar plana suspiciunea că ar fi vinovată de accidentarea Andei Adam. 

Anca a fost așteptată de prieteni și familie pe aeroport. Chiar dacă a fost o concurentă controversată, mulți oameni au recunoscut-o și au dorit să facă poze cu ea. 

Strategie pentru eliminare? 

”Nominalizările au fost făcute astfel încât să fie siguri că ies. Am fost nominalizată alături de doi membri foarte buni ai echipei, Ștefan și Rusu, și șansele mele să rămân erau minime. A fost frustrant pentru mine să părăsesc competiția exact în momentul în care eram recuperată. Cel mai mare regret al meu a fost că m-am accidentat, dar nu am putut să controlez asta”, a declarat Anca, la întoarcerea acasă. 

”Mi-a fost foarte greu”

Despre accidentarea Andei Adam, Anca a afirmat: ”Când am fost acuzată de scoaterea Andei Adam din concurs, că am accidentat-o în mod voit mi-a fost foarte greu. Nu am intenționat niciodată să o accidentez. Efectiv am țintit mingea fiind pe un teren dificil”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel