EXATLON ROMÂNIA, 27 februarie: Cine este Oltin Hurezeanu, noul concurent din echipa "Faimoșii"

Irina Constantin / 27 feb 2018 / 21:06 Salveaza PDF Comentarii

Oltin Tudor Hurezeanu este noul concurent EXATLON. 

EXATLON ROMÂNIA, 27 februarie, noul concurent din echipa FAIMOȘII FAIMOȘII l-au primit amuzându-se. El este prieten și aprig susținător al lui Ion Oncescu în perioada în care acesta era în concurs. 

Oltin Hurezeanu este actor. 

EXATLON ROMÂNIA, 27 februarie, noul concurent din echipa FAIMOȘII În 2002, când avea 27 de ani, el a câștigat 1 miliard de lei la un concurs televizat de cultură generală. A fost al doilea câștigător al "Vrei să fii miliardar?". 

EXATLON ROMÂNIA, 27 februarie, noul concurent din echipa FAIMOȘII Oltin Tudor Hurezeanu a jucat în mai multe filme și reclame difuzate la televiziuni străine. 

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 27 februarie, noul concurent din echipa FAIMOȘII După ce a câștigat "Vrei să fii miliardar?" el s-a dedicat sportului și călătoriilor. Deși a terminat Facultatea de Drept, nu a profesat, a ales ceea ce iubea: actoria. A jucat și-n România, alături de Sergiu Nicolaescu în "Supraviețuitorul". A jucat și-n "State de România" și telenovela "Iubire ca în filme". 

EXATLON ROMÂNIA, 27 februarie, noul concurent din echipa FAIMOȘII Oltin Tudor Hurezeanu, noul concurent din echipa Faimoșii, este pasionat de cascadorie, arte marţiale şi kempo. 

EXATLON ROMÂNIA, 27 februarie, noul concurent din echipa FAIMOȘII Oltin Hurezeanu nu doar că este prieten cu Ion Oncescu, ci îl și înlocuiește în concurs, după ce acesta a părăsit competiția din cauza problemelor medicale. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25