EXATLON România, 21 ianuarie. Replici dure între Războinici și Faimoși - update 12

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

EXATLON ROMÂNIA, 21 ianuarie 2019. Luni seară a fost o ediție incendiară la „Exatlon”.

Emisiunea „Exatlon” din data de 21 ianuarie a fost prezentată pe DCNEWS.RO sub formă de update-uri:

Update 12: Accidentările se țin lanț de echipa Faimoșilor. După ce Diana Pivniceru a fost nevoită să părăsească competiția în urma accidentărilor suferite, alte două concurente sunt accidentate. „Sunt și puțin accidentată, am o ușoară contractură pe gambă și mi-aș fi dorit să nu particip, am spus din start echipei că mi-aș dori să nu particip”, a zis Andreea Arsine. „Sunt rănită la tendon de două zile, dar, cu toate acestea, chiar mi-am dorit din tot sufletul să particip pentru echipa națională. E o emoție în plus și faptul că suntem departe de casă, de cei dragi, de românii noștri m-a împins cu atât mai mult să concurez chiar și așa, accidentată", a spus AMI.

Update 11: În cele din urmă, România a fost învinsă de Ungaria.

Update 10: Concurenții „Exatlon România” s-au mobilizat și au obținut două puncte importante. Acum, scorul e 4-7.

Update 9: E 2-7 pentru echipa Ungariei.

Update 8: Echipa Ungariei a început în forță. Scorul este, în acest moment, 5-1 în favoarea Ungariei.

Update 7: A început meciul internațional România - Ungaria.

Update 6: Faimoșii au câștigat „Confruntarea perechilor" și au câștigat o ieșire. Au luat masa într-un restaurant de lux și fiecare a putut să își comande ce a dorit. „Mă bucur că am avut parte de o asemenea surpriză. Am mers la cel mai luxos restaurant din acest oraș", a spus Ciprian Mariș.

Update 5: Din nou, scorul e egal: 5-5.

Update 4: Meci tensionat! Faimoșii și Războinicii se luptă pentru un premiu care înseamnă mult pentru moralul echipelor, însă, la un moment dat, spiritele s-au încins între cele două echipe. Au ieșit scântei pe teren între Costin Gheorghe și Alex Stoica.

„Lasă-i, mă! Dacă așa știe el, să înjure, ce să îi faci?", s-a auzit din echipa Războinicilor. „Băi, țărănușilor! Vedeți că nu v-am zis nimic, băi! Nu v-am băgat în seama până acum... (...) Nu aveți treabă, nu mai vorbiți, băi! Vedeți că... Vedeți că noi ajungem aici, aruncăm cinci de alea, voi nu veniți! (...) Păi, da tot cu jignire, tot vorbesc? Nu vezi că nu îi bagă nimeni în seama?", a zis Costin Gheorghe.

Update 3: Scorul este egal, 2-2.

Update 2: Confruntarea perechilor debutează cu o cursă spectaculoasă făcută de Costin Gheorghe și Mario Fresh. Aceștia au concurat împotriva lui Alex Stoica și Gabi Nedelcu.

Update 1: Surprizele și noutățile nu contenesc să apară în cel de-al treilea sezon „Exatlon”. Un nou joc este pe cale să înceapă între Faimoși și Războinici. Aceștia vor juca „Confruntarea perechilor". „Fiecare meci este o ștafetă. Acesta este stegulețul Faimoșilor, iar acesta este stegulețul Războinicilor. Iată despre ce este vorba: se joacă, prieteni, până la 7 și vom face echipe. Vom face echipe de câte doi, vom merge pe traseu, se ridică stegulețul și pleacă celălalt. În prima rundă, vom avea patru echipe. Echipele sunt formate doi băieți, doi băieți, două fete, două fete. Echipa care câștigă va avea parte de o mare, mare surpriză. Pentru prima dată, veți ieși de la vilă sau de la baracă", a anunțat Cosmin Cernat.

------

EXATLON ROMÂNIA, 21 ianuarie 2019. Duminică seară, la „Exatlon", Faimoșii și Războinicii s-au confruntat pe traseele din Republica Dominicană pentru panoul cu bani. Înaintea fluierului de start, Cosmin Cernat a anunțat că Diana Pivniceru va părăsi competiția, în urma accidentării. Specialiștii au decis că sănătatea concurentei ar fi pusă în pericol dacă aceasta va continua să concureze.

EXATLON ROMÂNIA, 21 ianuarie 2019. În ediția de luni seară, difuzată la Kanal D, concurenții „Exatlon România” vor concura cu concurenții „Exatlon Ungaria”, în cel de-al doilea meci internațional al acestui sezon. Faimoșii și Războinicii își vor uni forțele încă o dată, pentru a-și lua revanșa în fața Ungariei.

EXATLON ROMÂNIA, 21 ianuarie 2019. O luptă crâncenă se va da luni seară în Republica Dominicană, românii având un singur țel: să aducă victoria. Rămâneți pe dcnews.ro pentru informații în timp real.
 

Video

VEZI ȘI:

EXATLON România. Concurenți echipă Războinici sezon 3

EXATLON România. Concurenți echipă Faimoși sezon 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel