EXATLON. Mariana, în lacrimi. Alina a izbucnit și ea în plâns

Ediția de sâmbătă a Exatlon a început puțin diferit. Prezentatorul Cosmin Cernat a încercat să afle mai multe detalii despre viața privată a unora dintre concurenți.

Ștefan a fost primul concurent întrebat pe cine ar vrea să aibă alături să îl susțină iar intrebarea le-a făcut pe Mariana și pe Alina să plângă.

"Plâng pentru că mi-e dor de mama, știu ca nu mai pot s-o văd. A plecat la îngeri acum câteva luni. Mi-e dor și de copilul meu, știu că o sa îmi revin, pentru că sunt puternică", a spus Mariana.

Ștefan a fost întrebat dacă o persoană ar fi fost aici, stând, care ar fi fost reactia lui.

„Pot să răspund care ar fi fost reacția mea. Aș fi uitat de toți, aș fi sărit pe mama și nu m-aș fi dezlipit de lângă ea", a mărturisit și Alina, cu ochii în lacrimi, informează Kanal D.

Nici Ionuț nu și-a putut stăpâni lacrimile. Acesta a precizat că este un familist convins și că nici lui nu îi este ușor să fie departe de familie, timp de aproape două luni. Mai mult, e cu atât mai dificit cu cât nu poate nici măcar intra în contact cu familia sa.

[citeste si]

În concursul de ieri, Războinicii au pierdut în fața Faimoșilor de două ori. Câștigătorii au primit mesaje de la fani, dar și mâncare. Astăzi se anunță o seară importantă în concurs, premiul fiind unul uriaș, casă pentru 4 zile, dar și imunitate la eliminare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel