Exatlon Kanal D, 31 august. Exatlon România vs. Exatlon SUA, rezultat zdrobitor

EXATLON ROMANIA
EXATLON ROMANIA

Exatlon Kanal D, 31 august. Exatlon România vs. Exatlon SUA, rezultat zdrobitor Concurenții Exatlon România, abia intrați în concurs, au prima confruntare internațională, cu Exatlon SUA. 

Exatlon Kanal D, 31 august. Exatlon România vs. Exatlon SUA, rezultat zdrobitor 

Iulian are 1:51:11 și ia primul loc, el câștigă medalia, după ce arbitrul l-a întors înapoi pe traseu. 

Urmează runda finală a băieților, la start se află Alin: 1:52:55. Mirel: 2:16:16. El e eliminat din cursa pentru medalie, având un punctaj mai mic decât Alin. Pulhac ia locul întâi până-n acest punct al confruntării, cu 1:51:20. 

S-a jucat prima rundă, a băieților. Cinci dintre ei merg în runda următoare, reușind să termine cursa într-un timp mai scurt decât următorii cinci: Alin, Mirel Drăgan, Cristi Pulhac, Adrian Blidaru, Iulian, aceasta este ordinea inversă a timpului obținut, cel mai bun fiind Iulian, cel mai slab Alin, din cei cinci, aceasta fiind și ordinea în care intră în următoarea cursă. 

Începe lupta pentru medalii, una pentru fete, una pentru băieți. Câștigătorii le vor putea folosi când se va ajunge la eliminări. 

Concurenții din SUA și cei din România s-au îmbrățișat la final, au râs, au cântat și și-au schimbat tricourile între echipe. 

Exatlon România - Exatlon SUA, Scor:

Se încheie 10 - 0 pentru Exatlon SUA. 

Simi a intrat în cursă. E o confruntare echilibrată, de la egal la egal, chiar este înaintea concurentei din SUA. 

Iulian a intrat în concurs, a fost o cursă mai bună, dar este al nouălea punct al americanilor. 

Monica Roșu reușește să termine cu greu traseul. Scorul este  8 - 0. 

Pulhac a intrat în cursă, dar e punctul americanilor. 7 - 0. 

Simi a intrat în cursă. Scorul devine 6 - 0 în favoarea SUA. Simi a pierdut pe traseu, dar când a ajuns a lovit puternic bilele. 

Yamato intră în cursă. Este punctul americanilor. Scorul devine 5 - 0. Echipa lor e mult mai rapidă decât a noastră, ceea ce le oferă un avantaj la final. Concurenții români ajung greu la final, de pe traseu. 

Cristina intră în a patra cursă. Este 4 - 0. 

Alin e în cursă, dar ajunge după concurentul american, scorul devine 3 - 0. 

Al doilea punct al SUA. 0 - 2. 

Este 0 - 1. Călin Novăcescu a revenit splendid după ce a rămas mult în spate și a pierdut la doar o minge diferență, în ultima secundă. 

Exatlon Kanal D, 31 august. Exatlon România vs. Exatlon SUA, rezultat zdrobitor În condițiile în care abia se obișnuiesc cu obstacolele și, mai ales, cu apa, putem spune că sunt în perioada de acomodare, concurenții Exatlon au prima confruntare internațională, cu Exatlon SUA. 

Exatlon Kanal D, 31 august. Exatlon România vs. Exatlon SUA, rezultat zdrobitor În prima emisiune, Războinicii au câștigat pe linie. În a doua, au câștigat Faimoșii. Chiar și așa, în echipa Războinicilor sunt două fete cu mare frică de apă. 

Exatlon Kanal D, 31 august. Exatlon România vs. Exatlon SUA, rezultat zdrobitor În aceste condiții, ei vor disputa prima confruntare internațională chiar în această seară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel