EXATLON. Cosmin Cernat: Să fie omagiul nostru pentru Ilie Balaci

Rodica Mitu / 01 noi 2018 / 21:16 Salveaza PDF Comentarii
Exatlon
Descriere foto: Exatlon

Cosmin Cernat i-a anunțat pe concurenții de la EXATLON că Ilie Balaci s-a stins din viață.

Exatlon România 1 noiembrie. România joacă, joi, meciul internațional cu Mexic. La finalul ceremoniei, Cosmin Cernat le-a spus concurenților Exatlon România că marele fotbalist Ilie Balaci a trecut în neființă.  

Exatlon România 1 noiembrie. „Finalul acestei ceremonii este un pic diferit. Voi sunteți aici de foarte multe vreme, nu aveți informații, nu aveți acces la nimic. În ultimele zile a plecat dintre noi un mare fotbalist. Este o fotografie uluitoare, este o fotografie extraordinară, în care, la căpătâiul lui Gheorghe Hagi sărută fotografia. Gheorghe Hagi sărută fotografia lui Ilie Balaci.

Ilie Balaci, omul care a îmbrăcat tricoul echipei naționale, omul alături de care Nicolae Dobrin și de Gică Hagi este între cei mai mari 3 fotbaliști români, nu mai e. Am rămas doar cu Hagi. Astăzi când o să mergeți la start, o să vă rog să vă gândiți și la Iliuță Balaci, și la Nicolae Dobrin, dar și la cel care încă e alături de noi, Gică Hagi. Să fie omagiul nostru pentru Ilie Balaci!", a zis Cosmin Cernat.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24