Exatlon, controversă. Nou regulament: ”Nu este corect”

Noul sezon Exatlon generează controverse chiar înainte să înceapă. Se pare că fanii nu sunt chiar entuziasmați de noul regulament. 

Unul dintre fanii Exatlon scrie, pe un grup de susținere: ”Nu sunt de acord cu noul regulament al Exatlon și vă spun și de ce. Nu este corect față de publicul care urmărește emisiunea să nu intervină în a lua decizii vizavi de concurenții pe care îi preferă de-a lungul show-ului. Vă dau și argumentele.

Dacă ei se vor elimina prin probele sportive (cel care pierde, pleacă) elementul public este scos din schemă. Să presupunem că un concurent care jignește toată ziua și se poartă urât câștigă toate probele și îi elimină pe toți: este moral să rămână în concurs terorizându-i psihic fără să fie sancționat cum au fost de altfel personaje cărora nu vreau să le dau nume din sezonul 2?

Încă ceva: show-ul fiind unul televizat, este dedicat celor care se uită la televizor, deci publicul trebuie să aibă un rol, o participare în acest show, altfel doar ne uităm la cum se luptă unii pentru sute de mii de euro. Nu este ok față de telespectatori să fie scoși complet din schemă doar respectând un principiu relativ și anume „Cel mai bun câștigă". Publicul trebuie să fie prezent prin participare, votând, în primul rând pentru a strica unora anumite strategii. Așa ei își aleg personajele slabe și luptă împotriva unora pe care noi i-am putea salva ca să le dăm peste nas unor concurenți care pot deranja prin atitudine. Sportul e și despre măsură.”

Emisiunea Exatlon România, sezonul al doilea, începe, la Kanal D, în 29 august, la ora 19:30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel