Exatlon. Cine sunt noii concurenți

In editia "Exatlon", batalia intre Razboinici si Faimosi a fost una dura, intrucat miza a fost uriasa – echipa castigatoare se va bucura de confortul vilei din Republica Dominicana. Pe un traseu dificil, cu multe obstacole, lung de 100 de metri, acesta le-a pus mari probleme unora dintre concurenti.

Desi runda s-a incheiat cu Victoria Razboinicilor, lupta a fost una stransa aseara, Faimosii dovedind ca se pot replia si concentra, chiar daca in interiorul echipei au existat disensiuni, mai ales in urma ultimei eliminari. Razboinicii si Faimosii au fost umar la umar ca punctaj pe parcursul intregului joc, iar Faimosii chiar au fost la un pas de a-si adjudeca premiul pus in joc. Diferenta cu care Razboinicii si-au asigurat locul la vila a fost de doar un punct, in urma jocului de stafeta, duel la care au intrat Simia si Iulian, de la Razboinici, iar de la Faimosi, Monica Rosu si Yamato Zaharia.

Punctul decisiv, cel care a facut diferenta intre cele doua Echipe, a fost adjudecat de Simia, momentul de stafeta fiind incarcat de tensiune si adrenalina. Concurenta a fost purtata pe brate de coechipieri, in strigatele lor de bucurie.

Ieri, Razboinicii si Faimosii au avut parte de o surpriza de proportii cand, inaintea debutului celei de-a doua confruntari intre echipe, Cosmin Cernat i-a prezentat pe cei noi trei concurenti care s-au alaturat celor doua tabere.

Catalin Dumitrescu s-a alaturat Echipei Razboinicilor. Acesta este pasionat de fitness, sport pe care l-a descoperit in anii liceului si pe care il practica la nivel de performanta, avand numeroase premii in acest domeniu. A urmat cursurile Scolii de Agenți de Poliție "Vasile Lascar" din Campina si in paralel cursurile de licenta ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii "Nicolae Titulescu". A fost masterand al Academiei de Politie din Bucuresti. Catalin Dumitrescu este ocazional model, defiland pe podiumuri pentru mai multi creatori romani. Este un tanar ambitios, prietenos, comunicativ si altruist.

Ferucio Damian si Cristian Boboc au fost primiti cu bratele deschise de concurentii din Echipa Faimosilor. Ferucio Damian este dublu campion mondial la Kata la categoria juniori si a fost timp de 15 ani consecutiv campion national in aceeasi ramura sportiva. Pasiunea pentru sportul de contact o mosteneste de la tatal sau care a practicat boxul de performanta. A fost legitimat timp de 8 ani la Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti. Ferucio Damian este absolvent de stiinte economice, este casatorit si are o fetita de 3 ani si jumatate, Timeea.

Cristian Boboc, cel de-al doilea nou concurent intrat aseara la Faimosi, este campion national si balcanic la atletism, sport pe care il practica de la varsta de 14 ani. La varsta de 23 de ani, Cristian Boboc are in palmares peste 30 de medalii, fiind de patru ori campion la Campionatul Balcanic. Are diploma de profesor de sport, e absolvent de Educatie Fizica si Sport Constanta (FEFS), Masterand in Educatie Fizica si Sport Scolar. De asemenea, sportivul este specializat in triplusalt, recordul lui fiind de 16,37 metri.

Kanal D, lider de audienta la nivelul intregii tari cu "Exatlon"

Editia de aseara a fost urmarita de o tara intreaga care astepta cu sufletul la gura deznodamantul jocului si evolutia concurentilor pe traseele de la "Exatlon". Astfel, Kanal D a fost lider de audienta la nivel National, cu 6,0 puncte de rating si 14,8% cota de piata, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Peste un milion de romani (1.071.000) au urmarit aseara "Exatlon", in fiecare minut al difuzarii, pe parcursul celor peste trei ore de pura competitie sportiva. Minutul de maxima audienta, atins la 21:33, tinand in fata micilor ecrane peste un milion si jumatate (1.583.000) de fani ai reality-ului, care urmareau cu sufletul la gura duelul decisiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel