Exatlon, 3 noiembrie. Mădălina - Giani Kiriță, scandal incredibil

Irina Constantin / 03 noi 2018 / 21:55 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Exatlon, 3 noiembrie. Mădălina - Giani Kiriță, scandal uriaș Un scandal a avut loc la Exatlon. 

Exatlon, 3 noiembrie. Mădălina - Giani Kiriță, scandal uriaș După victoria pe care a adus-o echipei sale, după punctul final, Mădălina Linguraru a arătat un gest ce semnifică un gest obscen către Faimoși. Gestul său a venit după ce pe parcursul confruntării, Giani Kiriță i-a tot spus că e praf. 

Cristina Nedelcu a strigat la Mădălina Linguraru: ”Păi, pitico, cui îi arăți tu...?”. Giani Kiriță a continuat prin a spune: ”Dar de ce să-mi arate .... pitica asta de doi lei?”. 

Monica Roșu s-a dus deasupra Mădălinei Linguraru. Când Ionuț a vrut s-o țină pe Monica, aceasta l-a împins, deși când i-a cerut explicații Ionuț și a rugat-o să-l respecte pentru că nu este concurent, aceasta a afirmat că nu l-a împins și că nu e treaba lui. 

(w670)

(w670)

Giani Kiriță spune că nu a făcut-o praf pe Mădălina, deși imaginile spun altceva: 

(w670)

Mădălina Linguraru i-a mai spus lui Giani: ”Hai, marș!”, în conflictul cu acesta. ”Tu că ne înjuri toată ziua nu mai e nimic? Nu că ce. Ce ai auzit! Pune-ți aparat auditiv dacă nu auzi”. 

(w670)

Războinicii au câștigat vila cu 10 la 6. Echipa Mădălinei o susține, deși reclamă că ”au sărit toți pe ea în ultimul hal” și că ”ei nu și-au cerut scuze niciodată pentru jigniri și înjurături”. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23