EXATLON, 27 martie 2018. Războinicii vs. Faimoșii, CONFRUNTARE pe IMUNITATE

EXATLON, 27 martie 2018. Războinicii vs. Faimoșii, CONFRUNTARE pe IMUNITATE Este o seară decisivă pentru Războinici. După ce au pierdut de cinci ori la rând proba pentru imunitate, Războinicii se luptă în această seară pentru a păstra echipa în forma actuală. 

Nominalizarea echipei este Oltin Hurezeanu

Cătălin Cazacu o nominalizează pe Diana Bulimar. 

Valentin Chiș o nominalizează pe Larisa

Codul 11 pentru susținerea lui Oltin/ Codul 12 pentru Didi Bulimar/ Codul 13 pentru Larisa. SMS-urile se trimis la 1456. Se dă mesaj de susținere, nu de eliminare. 

De la Faimoși, player of the week este Cătălin Cazacu, deci el nu poate fi eliminat și va face o eliminare. Valentin Chiș a câștigat proba imunității, în confruntarea cu echipa Faimoșii. 

Războinicii câștigă proba IMUNITĂȚII și CASA. 

Războinici - Faimoși: 1 - 0/ 2 - 0/ 3 - 0/ 3 - 1/ 4 - 1/  5 - 1/ 5 - 2 ( până acum, Alina este singura care a pierdut punctele Războinicilo)/ 6 - 2 / 7 - 2/ 8 - 2/ 8 - 3 / 9 - 3 / 10 - 3

EXATLON, 27 martie 2018. Războinicii vs. Faimoșii, CONFRUNTARE pe IMUNITATE Dacă și-n această seară vor pierde, echipa ”Războinicii” va rămâne cu doar patru membri. Lupta dintre ”Războinici” și ”Faimoși” este una decisivă. 

EXATLON, 27 martie 2018. Războinicii vs. Faimoșii, CONFRUNTARE pe IMUNITATE Urmează momentul cel mai tensionat de la EXATLON. 

EXATLON, 27 martie 2018. Războinicii vs. Faimoșii, CONFRUNTARE pe IMUNITATE Echipa care va pierde va face și nominalizările în această seară, în cadrul emisiunii ”EXATLON” de la Kanal D. 

EXATLON, 27 martie 2018. Războinicii vs. Faimoșii, CONFRUNTARE pe IMUNITATE ”Am pierdut de cinci ori, ar fi teribil să pierdem și a șasea oară”, a spus Ștefan de la Războinici. Alexandru a adăugat ”Trebuie să punem noi pe noi presiune mai mare și să fim mult mai dornici”. 

[citeste si]

Traseul este nou și foarte dificil. 

A doua miză, pe lângă imunitate, este casa. 

Rămâneți pe DCNews pentru informații de ultimă oră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel