Examenul pentru permis, suspendat în Prahova din cauza unor probleme tehnice

Sofer. Foto: JESHOOTS.com - Pexels
Sofer. Foto: JESHOOTS.com - Pexels

Examenul pentru obținerea permsiului de conducere organizat de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova a fost suspendat din cauza unor probleme tehnice. Candidații la proba teoretică și la cea practică vor fi reprogramați.

Reprezentanții Prefecturii Prahova anunță că toate examenele programate luni pentru obținerea permisului de conducere au fost suspendate. De vină este o problema tehnică. Toți candidații vor fi reprogramați.

„Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, din cadrul Instituției Prefectului Prahova, anunță că proba practică pentru obținerea permisului de conducere este suspendată. Candidații vor fi repogramați, automat, în ziua de 30.01.2021. Activitatea la sala de examen în vederea susținerii probei teoretice este de asemenea suspendată, iar candidații se vor reprograma online începând cu data de 26.01.2021”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Prahova.

În ceea ce-i privește pe cetățenii care au fost programați în vederea depunerii dosarelor de înmatriculare, aceștia se vor putea prezenta la ghișee începând de marți, fără programare online. Cei care au fost programați în vederea obținerii autorizațiilor de circulație provizorie se vor reprograma online începând de mați, precizează Prefectura Prahova, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel