EXATLON. Giani Kiriță, TAXAT după ce le-a spus războinicilor

Nervii sunt întinși la maximum în cea de-a doua ediție de Exatlon! 

Giani Kiriță, membru în Echipa Faimoșilor, a fost aspru criticat, pe Facebook, după o afirmație făcută la adresa Echipei Războinicilor.

[citeste si]

"Domnule Giani Kiriță, aș vrea să vă dau replică la afirmația pe care ați făcut-o la adresa echipei Războinicilor, citez: 'Calm, ușor, aici vorbești cu adevărați campioni și cu oameni care au făcut ceva în viață'. Este foarte trist că aveți o părere atât de proastă la adresa unor oameni care și ei la rândul lor au realizat ceva în viață prin sportul pe care l-au practicat, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie "vedete" cum pretindeți dumneavoastră, domnule Kiriță, până la urmă ce ați realizat?

Dacă merg în altă țară și rostesc numele Giani Kiriță, voi primi întrebarea: cine este? În schimb dacă spun de Hagi sau Duckadam cu siguranță îmi vor spune: 'da, adevărați fotbaliști'. Trist pentru cineva care se pretinde a fi un adevărat campion să ajungă să înjosească niște oameni care au realizat ceva. Să vă mai spun și faptul că suntem toți o apă și-un pământ și EGALI din toate punctele de vedere. Sunteți o dezamăgire", a scris Geanina Marina, fostă concurentă de la "Bravo, ai stil!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel