Eveniment unic după drama de la Colectiv. Dan Badea: Să vină să aplaude tare de tot - exclusiv

Drama de la Club Colectiv i-a unit pe artiști. Joi, într-o formulă foarte rar întâlnită pe aceeași scenă, veți vedea 14 dintre cei mai cunoscuți comedianți de stand up din București. Toți și-au dat mâna pentru a ajuta victimele incendiului de la Club Colectiv.

Vă vor face să râdeți, la bine și la rău, Mihai Bobonete, Mihai Rait, Adrian Vancică, Costi Diță, Cătălin Bordea, Micuțu', Dan Badea, Sergiu și Andrei, Sorin Pârcălab, Cosmin Natanticu, Teo, Vio și Costel.

Eveniment UNIC

Actorul Dan Badea, contactat de DC News, a vorbit despre spectacolul care va avea loc joi, 12 noiembrie, în sala Epika și în sala Ultra de la Cinema Grand Digiplex Băneasa Mall. El ne-a dat de departe cel mai bun motiv de a veni la acest eveniment. Trebuie să mergem să vedem spectacolul și să aplaudăm atât încât să se audă până acolo sus, unde sunt cei care au pierit atât de tragic.

DC News: Este prima dată când veți urca pe scenă într-o formulă foarte rar întâlnită.

Dan Badea: Spectacolul de joi este, într-adevăr, într-o formulă inedită pentru că absolut toți comedianții din București și-au făcut programul în așa fel încât să nu lipsească de la acest eveniment unic.

DC News: Înțeleg că se va vedea live și în alte orașe?

Dan Badea: Pentru că este o strângere de fonduri, iar cele două săli de la Băneasa EPIKA și ULTRA erau neîncăpătoare, s-a decis trasmiterea live și în alte săli de cinema din țară respectiv:
Cluj--Cinema Victoria, Cityplex--Constanta si Brasov, Pitești--Cinema Trivale și Oradea--Cinema Cortina.

DC News: Aveai un prieten sau o cunoștință care se afla în vinerea aceea în Club Colectiv?

Dan Badea: Cu toții am avut pe cineva acolo chiar dacă nu ne erau prieteni sau cunoștințe.

DC News: Știu că în sâmbata după tragedia de vineri seară aveai două spectacole pe care le-ai anulat. Te rog să îmi spui cum te-a afectat pe tine - pe plan personal și profesional - tragedia de la Colectiv.

(w670)


Dan Badea: Meseria asta este puțin ingrată mai ales în momente grele, fie că sunt personale sau de felul acesta. E greu să faci comedie când se întâmplă așa ceva. În același timp, oamenii au nevoie de o evadare, deși ce facem noi este de multe ori o analiză foarte acidă a țării în care trăim, a sistemului, dar ironia te face poate să te înalți puțin peste mizeria care ne înconjoară.

DC News: Te rog să transmiți un mesaj pentru cititorii noștri. De ce ar trebui să vină la spectacolul de joi?

Dan Badea: În primul rând, să vină ca să ajute. Apoi să vină din solidaritate cu toți cei rămași. Apoi să vină ca să nu uite. Și nu în ultimul rând, să vina să aplaude tare de tot că poate o să se audă până acolo sus unde sunt cei care au pierit atât de tragic.

Toate detaliile despre eveniment le găsiți AICI.

VEZI ȘI: Dezastrul de la Clubul Colectiv putea fi evitat. Dezvăluirile unui cascador-EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel