Eveniment online: antenaplay.ro se lansează cu Paraziții, necenzurat

antena-play
antena-play

Antena Group lansează luni, 1 iulie, www.antenaplay.ro, noua platformă video a grupului Intact, care integrează cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Antena Group și cele șase canale exclusiv create: News, TvNovela, Stars, Monden, ZU Channel și Mireasa pentru fiul meu.

De la ora 21:00, pe 1 iulie, vor fi liveVIDEO pe Antena Play, din studioul Radio ZU, Holograf, Connect-R, Delia și Lora, într-un show dedicat lansării, iar de la ora 22:00, tot în exclusivitate pe Antena Play se va difuza un concert necenzurat marca Paraziții.

“Veți putea descoperi, de la 1 iulie, un produs premium, care va aduce oamenilor, oriunde s-ar afla ei, emisiunile și vedetele lor preferate. Pornim în varianta web şi aplicaţie pentru Iphone şi Ipad, iar, în scurt timp, vom urca şi în Android Market aplicaţia AntenaPlay”, a declarat Gusti Roman, Head of Digital AG.

"S-a muncit foarte mult și au fost făcute investiții considerabile, astfel că putem afirma în acest moment că vom lansa un produs de calitate, cu un design modern și friendly", a mărturisit Robert Popescu, directorul de dezvoltare Digital AG.

Antena Play News este un canal dedicat informației de actualitate, în care se vor îmbina transmisiile live ale principalelor buletine informative de la Antena 1 și Antena 3, cu emisiuni de profil, cum ar fi “În premiera”, cu Carmen Avram.

Canalul TV Novela va readuce în prim plan serialele cu priza la public care s-au derulat în anii din urmă pe televiziunile Antena Group, în timp ce Monden-ul va culege cele mai bune emisiuni de profil de pe Antena 1 și Antena 2 și le va reuni într-un program TV.

Antena Play Stars își propune să readucă în prim-plan vedete și show-uri mai vechi.

Fanii show-ului lider de audiență “Mireasa pentru fiul meu” vor putea urmări, în plus fața de ce văd la televizor, ore întregi de emisie din casă unde locuiesc concurenții.

Nu în ultimul rând, concertele live din studioul ZU vor întregi oferta de canale exclusive pe AntenaPlay.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel