EXCLUSIV  Eveniment în premieră în România. Nancu (FNGCIMM): În sediul Guvernului vor veni bancheri din 48 de țări / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

România va găzdui anul acesta un eveniment al Asociației Europene a Instituțiilor de Garantare.

Dumitru Nancu, directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii S.A. – IFN (FNGCIMM. S.A. – IFN), a vorbit, în cadrul unui interviu exclusiv pentru DC News, despre un eveniment de anvergură europeană găzduit de România.

„Evenimentul Asociației Europene a Instituțiilor de Garantare va avea loc pentru prima dată în România, pe 26 mai. Am obținut și din partea premierului României, domnul Nicolae Ciucă, înaltul patronaj al acestui eveniment.

Având în vedere că am calitatea de vicepreședinte al Asociației Europene a Fondurilor de Garantare, acest eveniment, - care are două componente: ședința de board, la Guvern, dimineața, iar după amiază un eveniment cu mediul de afaceri, instituțiile financiar-bancare, cu Asociația Română a Băncilor, cu camerele de comerț și Consiliul Național al IMM-urilor, unde vom dezbate soluții pentru România - este un eveniment care așează România pe harta instituțiilor financiare din Europa, având în vedere că, pentru prima dată, în sediul Guvernului României vin bancheri din 48 de țări.

Nu este un eveniment doar la nivelul Uniunii Europene, pentru că Asociația Europeană este din toată Europa. Vom avea reprezentanți de seamă, de la președinți de fonduri de garantare, până la președinți de bănci de dezvoltare și tot ce înseamnă sistem financiar și instituții financiare“, a punctat Dumitru Nancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel