Eveniment de anvergură pentru TOȚI studenții. Program internațional

Global Village este un eveniment organizat de AIESEC București, dedicat studenților care își doresc să se implice într-un program de voluntariat internațional, dar și celor care vor să afle mai multe despre organizație sau despre culturile lumii. Acesta va avea loc vineri, 19 februarie, în AFI Palace Cotroceni, începând cu orele 19:00; accesul este liber.

Prin cea de-a zecea ediţie a evenimentului Global Village, AIESEC își propune să îi familiarizeze pe studenți cu tot ceea ce presupune o experiență de voluntariat internațional.

Peste 30 de tineri, provenienți din 11 țări, vor fi încântați să împărtășească din experiențele lor, din culturile lor și să ofere preparate tradiționale, într-o atmosfera destinsă, cosmopolită. Acest eveniment sprijină programul de voluntariat internațional al organizației AIESEC, Global Citizen, prin care studenții pot călători în toate colțurile lumii, aducând o contribuție comunității în care se află, timp de 6 săptămâni. Peste 300 de tineri au beneficiat de o astfel de experiență prin intermediul AIESEC București, în ultimii 5 ani.

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, independentă, non-profit și neafiliată politic, condusă de tineri. Membrii săi sunt interesați de a rezolva probleme globale. AIESEC este prezent în peste 125 de țări și teritorii și realizează peste 26.000 de schimburi internaționale pe an, conduse de peste 70.000 de membri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel