Eveniment bucureștean: Se inaugurează Centrul de Reuşită Universitară

Centrul Regional Francofon de Studii Avansate în Științe Sociale, Agenţia Universitară a Francofoniei şi Universitatea din Bucureşti invită, vineri, 5 iulie, mediul francofon din România la ceremonia de inaugurare a Centrului de Reuşită Universitară din cadrul Universităţii din Bucureşti. Evenimentul organizat la sediul Agenţiei Universitare a Francofoniei şi Centrului de Reuşită Universitară din Bulevardul Schitu Măgureanu, parter, Sala de Consiliu, se va defășura începând cu ora 15.45. 

Rectorul Universităţii din Bucureşti, Profesor Universitar Doctor Mircea Dumitru, Directorul AUF-BECO, domnul Abderrahmane Rida şi Directorul CEREFREA, Profesor Universitar Doctor Ioan Pânzaru vor prezenta misiunea, obiectivele şi oportunităţile oferite de Centrul de Reuşită Universitară.

Centrul de Reuşită Universitară este un proiect al Agenţiei Universitare a Francofoniei în Europa Centrală şi de Est. Există deja 26 de centre în regiune dintre care zece în România.

Centrul de Reuşită Universitară al Universităţii din Bucureşti găzduieşte un spaţiu didactic dotat cu resurse pedagogice şi echipament tehnic performant cu scopul de a moderniza sistemul de învăţământ, de a mări atractivitatea ofertei universitare şi acţiunilor francofone locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel