Urmărește emisiunea live


Evaziune fiscală: percheziţii la firme de curăţenie

politisti-deta
politisti-deta

Percheziţii în Capitală şi în judeţul Ilfov, miercuri, într-un caz de evaziune fiscală cu firme de curăţenie.

Poliţiştii bucureşteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează miercuri 9 percheziţii domiciliare în Capitală şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul prestărilor de servicii de curăţenie.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, în perioada 2011 - 2016, reprezentanţii unor societăţi comerciale, având ca obiect de activitate prestarea serviciilor de curăţenie, au înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de bunuri şi servicii, de la societăţi comerciale cu comportament de tip 'fantomă' sau societăţi comerciale cu identitate furată, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Poliţia Sectorului 5. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 4.500.000 lei.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel