EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Subiecte MATEMATICĂ. Baremele, după orele 15,00

Cei 200.000 de absolvenți ai claselor a VIII-a vor susține, miercuri, proba scrisă la matematică, ultima din cadrul examenului de Evaluarea Naţională 2015. Elevii au avut de rezolvat varianta cu numărul 7.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. DC News va publica subiectele la matematică date la examenul de evaluare naţională, imediat ce acestea vor fi disponibile. De asemenea, după ce va fi disponibil DC News  va publica şi baremele de corectare.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. La proba de matematică, elevii vor primi trei exerciţii, dintre care ultimul de geometrie. Elevii intră în sălile de examen până la ora 8:30, iar la ora 9 primesc subiecte de examen.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Examenul durează 2 ore. Potrivit metodologiei de examen, elevii se aşează câte unul în bancă, în ordine alfabetică. Fiecare elev primeşte o coală de hârtie tipizată, pe care trebuie să scrie numele şi prenumele. Fiecare elev va primi, în timpul examenului, atâtea coli tipizate şi ciorne marcate cu ştampila şcolii câte le sunt necesare. Elevii sunt supravegheaţi de câte 2 asistenţi în fiecare sală de examen. Aceştia sunt profesori care predau altă materie decât cea la care sunt examinaţi absolvenţi de gimnaziu.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Metodologia prevede că un asistent stă în faţa clasei, iar celălalt în spatele clasei. Ei sunt responsabili cu asigurarea ordinii şi a liniştii în sală, iar dacă observă incalcari ale regulilor trebuie să-l sesizeze pe preşedintele comisiei de examen. Din momentul în care subiectele sunt distribuite, niciun elev nu mai poate să intre în sala de examen şi niciun elev nu poate părăsi sală, decât dacă predă lucrarea scrisă şi semnează de predarea acesteia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel