EUROVISION. PRO TV: Am fost neplăcut surprinși de EBU

PRO TV a trimis, miercuri, o scrisoare deschisă către reprezentanții EBU. Televiziunea transmite că până în acest moment, răspunsul oficial nu a apărut. 

"După încercări repetate de a avea o discuție cu oficialii EBU cu privire la opțiunile pentru a aduce competiția Eurovision tuturor românilor, am fost neplăcut surprinși să descoperim astăzi un mesaj publicat pe pagina de Facebook EBU, în care este menționat că soluția propusă nu poate fi luată în considerare. Abordarea informală aleasă pentru a răspunde unei propuneri oficiale adresate conducerii EBU, pe pagina de Facebook, este inadecvată și considerăm că este important să prezentăm mai multe argumente pentru care participarea lui Ovidiu și a României la Eurovision ar trebui să fie acceptată", a transmis PRO TV în urmă cu puțin timp. 

"Aș vrea să menționez faptul că ne-am oferit sprijinul pentru a putea obține cele 3 ingrediente cheie de care depinde succesul unui eveniment – desfășurarea propriu-zisă a evenimentului, concurentul și televiziunea care difuzează. Evenimentul se desfăsoară în continuare. Ovidiu este pregătit să participe. Ne-am oferit sprijinul pentru a fi partenerul care se ocupă de partea organizatorică și difuzarea în România. În continuare, ne oferim tot sprijinul pentru a asigura toate ingredientele necesare, pentru noi principalul obiectiv fiind reacceptarea lui Ovidiu și a României în competiție, indiferent de televiziunea care difuzează evenimentul. Credem în continuare că este posibil. Singurul lucru care lipsește este deschiderea către dialog și determinarea de a discuta posibilitățile de a găsi o soluție", a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

El a continuat că "Acesta nu ar reprezenta primul caz în care o televiziune comercială transmite competiția Eurovision. În Germania, două televiziuni, una publică, iar cealaltă privată, au colaborat timp de 3 ani (2010 – 2012) și au reușit să construiască și o poveste de succes cu Lena Meyer-Landhut, câștigătoare în 2010, care a fost susținută și promovată puternic de televiziunea comercială. Acesta este un exemplu care dovedește că este posibilă o colaborare între EBU și o televiziune privată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel