EUROVISION 2020 ar putea fi transmis online. Anunțul organizatorilor

Stage Technical stuff 2019 (© Thomas Hanses)
Stage Technical stuff 2019 (© Thomas Hanses)

Pentru prima dată concursul Eurovision Song Contest a fost anulat. Cu toate acestea, organizatorii au în vedere organizarea unui eveniment online, dar doar pentru spectacol, fără o competiție. 

Eurovision Song Contest ar putea realiza un program online pentru a onora piesele și artiștii care au fost aleși pentru Eurovision Song Contest 2020. Decizia ar putea fi luată în contextul în care concursul de anul acesta a fost anulat. 

Ce spun organizatorii 

”Am fost copleșiți de dragostea pe care familia Eurovision Song Contest a împărtășit-o de la decizia dificilă de a anula evenimentul 2020.

EBU este foarte conștient de cât de mult va lipsi Eurovision Song Contest anul acesta. Valorile universalității și incluziunii concursului, precum și mândria noastră tradiție de a sărbători diversitatea prin muzică, sunt acum necesare mai mult ca oricând.

Ca atare, EBU și membrii săi explorează în prezent posibilități alternative, dar nu și un concurs, pentru a ajuta la unirea și distracția publicului din întreaga Europă în aceste perioade provocatoare”, se arată într-un comunicat de presă. 

Nu va avea loc un concurs 

Deși un spectacol ar putea fi difuzat online, organizatorii Eurovision spun că nu va avea loc și un concurs. 

Radiodifuzorii participanți pot decide ce artist să trimită în 2021, fie reprezentantul acestui an, fie unul nou, pentru următorul concurs internațional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel