Urmărește emisiunea live


EUROVISION 2019. Biletele, puse în vânzare

Biletele pentru concursul Eurovision de anul acesta care se desfăşoară la Tel Aviv vor fi puse în vânzare joi seara începând cu ora 18:00 GMT, relatează dpa.

Doritorii pot achiziţiona bilete pentru toate spectacolele prin intermediul companiei Leaan, potrivit unui anunţ făcut de European Broadcasting Union şi postul public israelian Kan. Preţul unui bilet va începe de la 300 de shekeli (83 de dolari) - cel mai ieftin pentru repetiţia pentru semifinală. Conform listei de preţuri publicată săptămâna trecută de Kan, cele mai ieftine bilete pentru finală vor costa 1.150 de shekeli (317 dolari), iar cele mai scumpe, biletele VIP, vor ajunge la 2.000 de shekeli (552 dolari).

Motivul prețului piperat

Anul trecut, când concursul Eurovision a avut loc la Lisabona, în Portugalia, preţul biletelor pentru finală au variat între 35 de euro (40 de dolari) şi 299 de euro. Motivul pentru preţurile mari din acest an este probabil o combinaţie între costul ridicat al vieţii în Israel şi o dispută între guvern şi postul Kan pentru finanţarea evenimentului, potrivit dpa. Finala concursului Eurovision 2019 este programată pentru data de 18 mai la Expo Centre din Tel Aviv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel