EUROVISION 2019 16 MAI SEMIFINALA 2 VIDEO. Rezultat România - țări calificate VIDEO

Ester Peony

EUROVISION 2019 16 MAI SEMIFINALA 2 VIDEO. România nu s-a calificat în finala de la Eurovision. Ester Peony a urcat pe scena de la Tel Aviv joi seară, în cea de-a doua semifinală a concursului.

UPDATE 00:05: Cele 10 ţări care s-au calificat în marea finală sunt: Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaijan, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Malta.

UPDATE 23:47. Votul s-a închis.

UPDATE 23:26. S-a dat start vot


UPDATE 23:19. Ultima piesa din cea de-a doua semifinală este cea interpretată de reprezentantul Azerbaijan. Chingiz interpretează piesa "Truth". 

UPDATE 23:15. Macedonia de Nord este reprezentată anul acesta de Tamara Todevska. Ea interpretează piesa "Proud".

UPDATE 23:11. Reprezentantul Olandei este următorul care urcă pe scena de la Tel Aviv în cea de-a doua semifinală a Eurovisionului. Duncan Laurence interpretează piesa "Arcade".

UPDATE 23:07. Cu numărul 15 în competiţie intră Norvegia. Trupa KEiiNO interpretează piesa "Spirit in the Sky".

UPDATE 23:04. Jonida Maliqi este concurenta care reprezintă Albania. Ea interpretează piesa "Return to Your Land".

UPDATE 23:00. Rusia intră cu numărul 13 în concurs. Sergey Lazarev interpretează piesa "Scream".

UPDATE 22:52. Cu numărul 12 în concurs urcă pe scenă reprezentantul Lituaniei. Jurij Veklenko interpretează piesa "Run With the Lions".

UPDATE 22:48. Reprezentanta Maltei este următoarea concurentă care urcă pe scena de la Tel Aviv. Michaela interpretează piesa "Chameleon".

UPDATE 22:44. Cu numărul 10 în concurs este Croaţia. Roko interpretează piesa "The Dream".

UPDATE 22:40. Cea de-a noua piesă din această semifinală este cea interpretată de reprezentanta Austriei. PAENDA cântă piesa "Limits".

UPDATE 22:36. Reprezentantul Suediei este următorul care cântă în cea de-a doua semifinală a Eurovisionului. John Lundvik interpretează piesa "Too Late for Love".

UPDATE 22:33. Leonora, cea care reprezintă Danemarca, este următoarea care urcă pe scenă. Ea interpretează piesa "Love is Forever".


UPDATE 22:25. Ester Peony, reprezentanta României, urcă pe scena de la Tel Aviv. Piesa se numeşte " On a Sunday".(oar_w460)


UPDATE 22:20. Cu numărul cinci în competiţie intră formaţia "Carusel", reprezentanţii Letoniei. Piesa pe ca o interpretează se numeşte "That Night".

UPDATE 22:17. Reprezentantul Elveţiei este următorul care urca pe scena de la Tel Aviv. Luca Hânni interpretează piesa "She got me".

UPDATE 22: 14. Reprezentata Republicii Moldova, Ana Odobescu, intră în concurs cu numărul 3. Ea interpretează piesa "Stay".

UPDATE 22:11. Sarah MeckTernan, reprezentanta Irlandei, este următoarea care urca pe scenă.

UPDATE: Srubk, reprezentanta Armeniei deschide cea de-a doua semifinală a Eurovisionului, cu piesa "Walcking out".

UPDATE 22:00 : În finala de sâmbătă, Madona va cânta pe scena de la Tel Aviv, au anunţat prezentatorii.

EUROVISION 2019 16 MAI SEMIFINALA 2 VIDEO. În această zi, vom afla care sunt câștigătorii care s-au calificat să meargă mai departe în finala Eurovision 2015. Ester Peony, reprezentanta României, va intra pe scenă cu numărul 6.

EUROVISION 2019 16 MAI SEMIFINALA 2 VIDEO. Românii din Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta, Germania, Marea Britanie şi Italia vor putea susține piesa României în concurs, „On a Sunday", votând "06" (numărul alocat României) la telefon, prin SMS sau prin aplicaţia de pe siteul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app. Piesa va putea fi votată de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon.

Primii finalişti

 

Prima semifinală ESC 2019 s-a încheiat marți. La finalul spectacolului, artiști din 10 țări, din totalul celor 17 care au intrat în această semifinală, s-au calificat pentru finala din 18 mai:

Katerine Duska - Better Love (Grecia)
ZENA - Like It (Belarus)
Nevene Božović – Kruna (Serbia)
Tamta – Replay (Cipru)
Victor Crone – Storm (Estonia)
Lake Malawi - Friend Of A Friend (Cehia)
Kate Miller-Heidke - Zero Gravity (Australia)
Hatari - Hatrið mun sigra (Islanda)
Serhat - Say Na Na Na (San Marino)
Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi (Slovenia)

EUROVISION 2019 16 MAI SEMIFINALA 2 VIDEO. Marea Finală va avea loc pe 18 mai, când vom afla câștigătorul ediției din acest an a Eurovision Song Contest.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play


Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy