EUROVISION 2018, Israel. PAH: Părerile birocraților care conduc UE nu au legătură cu realitatea

Eurovision 2018. Marian Nistor: NU am înțeles
Eurovision 2018. Marian Nistor: NU am înțeles

Jurnalistul de la "Cațavencii", Patrick André de Hillerin a avut o reacție după surpriza de la Eurovision în care Israel a câștigat iar publicul a decis să trimită finala de anul viitor la Ierusalim, tocmai într-un moment în care UE se află în conflict pe această temă.

„Mereu, dar absolut mereu uităm că părerile "avizate" ale birocraților care conduc UE nu au legătură prea mare cu realitatea și, mai ales, nu au legătură cu ceea ce cred și vor popoarele din țările membre UE.

Nu, nu e o aberație să luăm Eurovisionul drept etalon pentru ce vor oamenii din Europa (plus Australia și Israel). Concursul ăsta, e un loc comun, nu mai este de multă vreme despre muzică.

Indiferenți față de voturile oficiale, date de "specialiști", oamenii din Europa (plus Australia) au întors rezultatul și au trimis finala de anul viitor a Eurovisionului la Ierusalim, capitala Israelului. Culmea, tocmai în zilele astea când UE se pregătea să dea una peste bot aceleiași țări, încercând să impună un punct de vedere unic asupra oportunității mutării capitalei la Ierusalim.

Cum credeți că au votat nemții din vest, care jumătate de secol au fost obligați să nu se mai raporteze la Berlin ca la capitala lor istorică?

Cum credeți că au votat cetățenii țărilor care în ultimii ani au primit milioane de refugiați musulmani.

Cum credeți că au votat românii, cărora "specialiștii" încearcă să le explice că noi suntem preiteni aproape milenari cu țările musulmane.

Nu e, frate, suficient să te dai cu bicicleta prin oraș dacă sepepiștii nu te lasă să te aproprii decât de ziariști și de acoperiți...”, a transmis Patrick de Hillerin pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel