Europe Direct te învaţă cum să fi un cetăţean bine informat

Europe Direct este o reţea la îndemâna publicului larg, o reţea a cărei menire este să comunice cu aceştia despre drepturile şi obligaţiile pe care le au în calitatea lor de cetăţeni europeni.

La 1 ianuarie 2007,România devine stat membru al Uniunii Europene obţinând drepturi si obligaţii.Toate aceste drepturi şi obligaţii trebuiesc  cunoscute de fiecare cetăţean pentru evitarea anumitor probleme ce pot apărea din cauza neinformării.

Europe Direct este o reţea la îndemâna publicului larg, o reţea a cărei menire este să comunice cu aceştia despre drepturile şi obligaţiile pe care le au în calitatea lor de cetăţeni europeni. La nivelul UE funcţionează 499 de Centre de Informare Europe Direct.

În Romania acestea sunt răspândite geografic în toate zonele ţării,având 31 de centre. Centrele de comunicare dezvoltă anual programe de comunicare dedicate copiilor,tinerilor ,precum şi celor interesaţi de politicile  europene, asigurând astfel pentru publicul local un prim contact cu informaţia europeană.

Rolul acestor centre este de a ajuta fiecare cetăţean ce nu îşi cunoaşte toate drepturile pe care le-a obţinut la 1 ianuarie 2007. Participarea la acest program de informare va crea beneficii reuşind să avem astfel un popor bine informat .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel