Europarlamentarul Victor Negrescu, reacție după atentatele de la Bruxelles

Europarlamentarul Victor Negrescu a declarat că atentatele de la Bruxelles arată că este nevoie să se construiască 'o Europă a securităţii', prin colaborarea dintre serviciile de securitate şi cele de protecţie a cetăţeanului din toate statele membre.

Negrescu a transmis condoleanţe familiilor victimelor atentatelor de marţi, din capitala Belgiei.

'Acest lucru trebuie să ne împingă pe noi să găsim o soluţie împreună la această situaţie, la această criză - observ că foarte mulţi comentatori nu folosesc acest termen, eu cred că trebuie să îl folosim - şi cred că întâlnirea de astăzi a miniştrilor de justiţie din toate statele membre ale Uniunii Europene poate să conducă la o soluţie. Propunerea pe care o îmbrăţişează grupul social-democrat din Parlamentul European este aceea de a construi o Europă a securităţii. Acest lucru presupune ca atât serviciile de securitate existente la nivelul statelor membre, cât şi cele asigură protecţia cetăţeanului să lucreze mai mult împreună şi ca această nouă dimensiune să fie dezvoltată la nivelul UE', a declarat europarlamentarul.

[citeste si]

Victor Negrescu a adăugat că atmosfera de la Bruxelles este, în prezent, una 'de suferinţă şi de foarte mare îngrijorare'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel